Subaru BRZ a debutat la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.09.2011
Subaru BRZ a debutat la Frankfurt într-o versiune care nu este nici concept, nici de serie, care arată doar platforma tehnică şi forma generală a coupe-ului dezvoltat alături de Toyota.

După săptămâni de teasing, cei de la Subaru au prezentat modelul BRZ la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul nu este complet, fiind vorba de un exponat care prezintă partea tehnică a lui BRZ, nu şi caroseria sa. Pentru moment, cei de la Subaru spun că modelul nu este nici un concept, nici un vehicul de serie şi se numeşte BRZ Prologue – Boxer Sports Car Arhitecture II.

Subaru BRZ va intra în producţie în primăvara anului 2012 şi este aşteptat să ajungă la Salonul Auto de la Geneva în versiunea de serie. Modelul are o lungime de 4.200 milimetri, o lăţime de 1.770 milimetri şi o înălţime de 1.270 milimetri. Ampatamentul său este de numai 2.570 milimetri. Motorul boxer al acestui coupe angrenează roţile din spate şi beneficiază de tehnologia de injecţie directă a celor de la Toyota, numită D-4S, aplicată unui motor aspirat de 2.0 litri.

Între timp, partenerii lor de la Toyota au adus o nouă versiune a lui FT-86 Concept, fratele de platformă al lui BRZ. Cele două modele vor fi diferenţiate, în principal, de design, motorizările şi platformele tehnice fiind aproape identice.

Sunt şanse ca modelul să aibă interioare diferite, pe lângă aspectele de design exterior.

Via | Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru