Subaru BRZ: acesta este numele oficial al noului coupe realizat în colaborare cu Toyota

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.08.2011
Numele noul coupe cu tracţiune spate pe care Subaru îl va dezvolta în colaborare cu Toyota este BRZ. Denumirea modelului Toyota rezultat din această colaborare nu a fost încă dezvăluit.

Subaru a anunţat oficial faptul că modelul sportiv cu tracţiune spate pe care japonezii îl dezvoltă împreună cu cei de la Toyota va purta numele BRZ. Denumirea este un acronim al unor expresii care fac parte din cultura Subaru sau din ADN-ul noului model: Boxer Engine, Rear Wheel Drive şi Zenith.

Prima întâlnire a fanilor mărcii Subaru cu noul model sport al gamei se va realiza în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în 14 septembrie, acolo unde japonezii vor expune un model de pre-serie. Chiar dacă numele său oficial este unul destul de pompos, "Subaru BRZ Prologue - Boxer Sports car Architecture II", modelul va fi un concept foarte apropiat de liniile pe care versiunea de serie le va promova pe piaţă.

Lansarea oficială a modelului de producţie va avea loc la începutul anului viitor (la Detroit sau Geneva), urmând ca producţie efectivă a noului model să aibă loc în primăvara lui 2012.

via | Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru