Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Alpina D3 Bi-Turbo este aşteptat la Frankfurt cu 350 de cai putere

Publicat Marti, 13.08.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 5
Alpina D3 Bi-Turbo este aşteptat la Frankfurt cu 350 de cai putere - Poza 1
Alpina va profita de ediţia 2013 a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a dezvălui noul D3, modelul său bazat pe versiunile diesel ale actualului BMW Seria 3.

Alături de numele mari din industrie, Salonul Auto de la Frankfurt va găzdui şi premiere ale unor importante case de tuning şi specialişti în modificarea modelelor de serie. Este şi cazul celor de la Alpina, dedicaţi întru totul modelelor BMW.

După ce au lansat Alpina B3 Bi-Turbo în cadrul Salonului Auto de la Geneva, model bazat pe versiunea 335i şi echipat cu 410 cai putere, germanii vor să recidiveze cu omologul diesel, botezat D3. Modelul va fi expus la Frankfurt şi va dispune de resurse mult mai generoase decât cele oferite de motorul diesel bi-turbo, cu şase cilindri în linie şi o capacitate de 3.0 litri.

Esential 350 de cai putere va avea noul Alpina D3.
700 de Nm ar urma să dezvolte viitorul Alpina D3.
Potrivit unor informaţii preliminare, Alpina a reuşit deja să stoarcă 350 de cai putere din unitatea diesel, alături de un cuplu motor impresionant, estimat la 700 Nm.
Cu asemenea resurse, modelul german bazat pe Seria 3 va putea accelera de la 0 la 100 de km/h în mai puţin de cinci secunde.

Alpina se va gândi şi la cei care vor o alternativă mai modestă. Noul D3 va fi oferit şi în compania unei versiuni modificate a diselului TwinPower Turbo de 2.0 litri, regăsit pe BMW 325d. Unitatea va oferi mai puţină putere, dar şi un consum mai mic. Ambele unităţi diesel disponibile pentru D3 vor fi alăturate propulsiei spate şi, opţional, unei tracţiuni integrale xDrive.

Un set de imagini oficiale ale viitorului Alpina D3 vor fi publicate odată cu dezvăluirea modelului în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Din punct de vedere estetic, el ar putea semăna foarte mult cu omologul său pe benzină, B3, prezent în imaginea alăturată.


Comentarii (5)

  • Asa trebuie sa arate o masina adevarata!
    13 3
  • o daaaaaa
    7 3
  • Ivanoff
    @all
    Da baieti,poate ca asa, insa nu diesel...
    3 4
  • Da adevarata motor de 3 litri 350 de cai si cica Alpina a reusit sa stoarca ii adevarata rau de tot
    1 2
  • second.......second hand.......secoooooond.......oare cond o-i vedea-o in targ?
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru