Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Land Rover Discovery vine la Frankfurt cu un facelift

Publicat Marti, 03.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 7
Land Rover Discovery vine la Frankfurt cu un facelift - Poza 1
Land Rover Discovery vine la Frankfurt cu un facelift - Poza 2
Land Rover Discovery vine la Frankfurt cu un facelift - Poza 3
Land Rover Discovery vine la Frankfurt cu un facelift - Poza 4
Land Rover i-a aplicat lui Discovery 4 o împrospătare estetică subtilă. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Land Rover Discovery a primit un nou facelift, pregătit pentru lansare în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Cel mai mare model din portofoliul mărcii britanice specializate în off-road a renunţat la numărul care îi forma denumirea, urmând să fie cunoscut de acum doar sub numele de Discovery. Pentru a sublinia acest aspect, englezii i-au trecut numele deasupra grilei faţă, pe capotă, în locul unde a stat până acum numele mărcii. Tot la partea frontală, Discovery are o nouă bară de protecţie şi LED-uri drept lumini de zi.

Gama Discovery a fost îmbogăţită cu două noi modele de jante din aliaj, un sistem Start-Stop, camere video laterale pentru interscţiile în T, sistem de detectare a vehiculelor aflate în unghiul mort şi un sistem audio Meridian, oferit opţional, care are 17 difuzoare se mândreşte cu o calitate deosebită a sunetului redat. Sistemul audio standard are opt difuzoare şi livrează 380W, faţă de cei 825 waţi ai sistemului de top.

Urmareste Automarket
Toate modelele din gama Discovery sunt echipate cu o transmisie automată cu opt trepte, realizată de ZF.
Motorizarea SDV6 de 256 CP este mai eficientă şi se mândreşte cu emisii mai scăzute în urma optimizărilor realizate de inginerii britanici. Consumul mediu al modelului este de 8.0 litri la sută, rezonabil pentru un automobil de 2.570 kilograme care poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8.8 secunde şi să atingă o viteză maximă de 180 km/h.

Via LandRover


Comentarii (7)

  • Dacia Plant
    De ce nu schimba niciodata designul la modelul Discovery ? Parca vor sa fie originali si sa nu il confunde lumea cu Range Rover.
    8 3
  • Mise pare mie sau stopurile alea sunt hidoase raaaau ??
    3 10
  • mie mi se pare ca se inscriu foarte bine in linia generala a designului...ai fi vrut niste stopuri de aventador?si din cate stiu eu, e al II-lea facelift.si ....oricum,masina nu-i pt. teribilistii de seara la terasa la colt cu ...domnite care....oricum...habar n-au ce-i ala lend sau range.
    10 5
  • @@unu

    Bine ca ai tu habar ce-i ala "lEnd"!
    8 8
  • Adrian
    @Misha
    Bv...bine punctat ! Lend auzi :))) Scrie si sus clar Land.
    ON: Masina e foarte buna si capabila in offroad. Arata bine pt. scopul ei si anume teren accidentat. Si mie mi se par cam ciudate stopurile...aduc putin a FAKE...ieftin ! Asta e...LAND (LEND pt. intelesul celui de mai sus:) nu e un Range. Cine are bani cu adevarat alege un Range nu Land !
    8 7
  • Unde sunt sprituitoarele obligatorii la farurile cu xenon?
    4 0
  • Mama, mama! Tot respectul!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru