GENEVA LIVE: Panamera Hybrid a "înverzit" peisajul la standul Porsche

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 01.03.2011
Porsche a prezentat la standul propriu de la Geneva versiunea hibridă a lui Panamera. Aplecarea Porsche înspre hibrizi atinge astfel un al doilea model, după Cayenne.

Aşa cum anunţam acum două săptămâni, principala noutate pe care Porsche a adus-o la Geneva a fost reprezentată de versiunea hibridă a lui Panamera S. Trecând peste datele tehnice pe care le puteţi analiza în articolul de prezentare. noul Panamera Hybrid a atras atenţia jurnaliştilor prin simplul fapt că modelul definitivează poziţionarea ecologică a celor de la Porsche, un brand cunoscut până acum doi ani pentru motoarele sale exclusiv pe benzină.

Panamera este al doilea model hybrid al mărcii din Stuttgart, după Cayenne, şi va fi disponibil în toată Europa începând cu primăvara acestui an.

Pe lângă Panamera Hybrid, standul Porsche a fost populat de noul Cayman R, model disponibil în România încă din toamna anului trecut.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru