GENEVA LIVE: BMW Seria 1 electric şi conceptul Vision Connected Drive

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 02.03.2011
BMW ActiveE şi conceptul Vision Connected Drive reprezintă punctele forte ale standului BMW din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Germanii de la BMW au venit anul acesta la Geneva cu o listă interminabilă de noutăţi, însă cele mai importante premiere parcă sunt desprinse din filmele SF. Vorbim despre conceptul BMW Vision Connected Drive, un roadster eficient şi avansat din punct de vedere tehnologic care prefigurează aspectul viitoarelor modele de serie ale constructorului bavarez.

Cea de-a doua premieră importantă a nemţilor din cadrul Salonului Auto de la Geneva este reprezentată de BMW ActiveE, model ce are la bază Seria 1 Coupe. Prefigurat în iarna lui 2009, BMW ActiveE reprezintă un model 100% electric care va fi produs în serie limitată.

 

Comentarii (6)

  • Le-as cumpara pe toate , toate arata extraordinar, am vazut deja poze cu X1 pachet M arata exceptional. Fata conceptului imi aduce aminte de vechile generatii BMW.
    3 3
  • @jan
    Ai perfecta dreptate .
    referitor la noile generatii nustiu daca noua era Adrian e mai buna ca Chris , oricum E60 , E92 au fost si sunt niste masini cu un DESIGN foarte sportiv si placute .
    5 2
  • @bmw @ian
    Poate nu e mai buna era Adrian decat cea Bangle, dar cu siguranta designul BMW astazi este mai matur si coerent pastrand totusi nebunia si sportivitatea tipica bavareza.
    4 2
  • extreme
    Rar mi-a fost dat sa vad o masina mai urata ca Seria 1 sedan, hidoasa din toate punctele de vedere, cu niste linii simple ca de logan. Ma intreb cum poti sa pui asa ceva lang o frumusete ca Seria6?

    Iar conceptul ala e ceva intre Vision, 918 Concept si dantura unui monstru din precambrian.
    Ma intreb cum pot cei de la BMW sa treaca sa faca in acelasi timp masini superbe ca Seria 6, 3 Coupe, Z4 si ciudatenii gen seria1, 5gt, sau x3
    4 1
  • Nu stiu daca ai vazut in realitate un X3 sau 5 GT, eu le-am vazut. X3 arata extraordinar de bine, in poze arata bine doar in spate si lateral, in realitate arata bine din toate unghiurile, are niste forme de design in fat care in poze nu se vad, eu cand l-am vazut parca era o alta masina cu o alta fata, cat despre 5GT pot spune ca este la fel de mare ca un seria 7, este imens si exact ca X3 in realitate are forme care nu se vad. Seria 1 am vazut cabrio si arata foarte bine. Cei de la BMW au o mare problema cu pozele, au forme care nu se vad, chiar si noul seria 6, fata nu spune multe, abia prin filmulete iti dai seama de forme, X6 in poze zici ca este cea mai urata masina, dar in realitate eu unu nu mai ma satur sa o privesc. Acum nu stiu cum este mai bine sa arati bine in poze sau in realitate ?!
    3 3
  • chryss
    ...eu mi-as lua o masina dar musai sa aiba forme care nu se vad, altfel...:)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru