GENEVA LIVE: Ferrari FF pozează la standul Căluţului Cabrat

Publicat Miercuri, 02.03.2011
Primul model cu tracţiune integrală şi cu patru locuri din istoria Ferrari a acaparat standul pe care marca italaiană îl are la Geneva.

Ferrari FF a fost una dintre cele mai aşteptate apariţii noi de la Salonul Auto de la Geneva 2011. Modelul italian - primul din istoria Ferrari cu tracţiune integrală şi patru locuri - a fost şi este încă privit ca o ciudăţenie a naturii, un fel de creaţie artificială care are rolul de a îmbunătăţi performanţele Ferrari în materie de vânzări şi atât. Multă lume l-a comparat cu Porsche Cayenne, SUV-ul germanilor fiind primit în aceeaşi manieră la momentul lansării sale.

Este clar însă că modelele de acest tip vor deveni apariţii din ce în ce mai prezente în următorii ani, nişele fiind zonele pe care se concentrează marii constructori pentru a primi o felie cât mai mare din piaţă. În aceste condiţii, fie că vă place sau nu, Ferrari FF se va vinde. Iar italienii ştiu asta.

Comentarii (4)

  • tzenu_bmw
    E praf!
    Un "ursulet" e de 1000 de ori mai bun!
    2 9
  • profesori
    Simpla si frumoasa...Ferrari ramane un producator rasat.
    2 1
  • Ceva deosebit
    Sincer cand am vazut prima poza mi-am spus: "Doamne ce e ciudatenia asta?", acum insa imi place din ce in ce mai mult, liniile sunt superbe, iar daca treci cu vederea profilul ce aduce a break e chiar impresionanta.
    Nu sunt de acord cu afirmatia voastra cum ca ar fi: " un fel de creaţie artificială care are rolul de a îmbunătăţi performanţele Ferrari în materie de vânzări şi atât"

    Si eu ma intrebam la inceput cine ar cumpara asa ceva. Dar in mintea mea aveam doar imaginea clasica a cumparatorului Ferrari. Insa masina asta va lua o felie mare dintr-un alt tort, va aduce clienti noi.
    Parerea mea este ca masina se adreseaza tinerilor familisti, care nu doresc doar o jucarie de weekend doar pentru ei, ci o jucarie de weekend pentru toata familia. Pui frumusel copiii in spate, le pui centura un film in monitoare si poti sa mergi linistit la munte, la tara/ranch, sau mai stiu eu unde, fara sa te temi ca la prima denivelare s-ar putea sa fi nevoit sa chemi asistenta, si in acelasi timp sa te bucuri de dinamica unui Ferrari.

    Cineva ma intreba acum ceva vreme: "daca ai avea la dispozitie oricati bani, ce masina ti-ai lua cu conditia ca sa fie singura si sa nu o inlocuiesti niciodata?" N-am stiut ce sa raspund, dar acum Ferrari a oferit un raspuns la asa ceva.
    5 0
  • Andrei
    Ferrari : 800 Ferrari FF vandute in mai putin de 2 luni
    Ferrari FF se anunta un mega succes de casa pentru Ferrari, care a anuntat la Geneva ca a vandut in mai putin de 2 luni, 800 de exemplare FF ( http://www.motori.it/mercato/8256/ferrari-800-ff-vendute-in-meno-di-2-mesi.html ) . Aceasta cifra spulbera toate previziunile analistilor care anticipau ca Ferrai va vinde 800 de FF pe intreg anul 2011 . Ferari nu a precizat exact care piata a absorbit cea mai mare parte din cele 800 de FF, dar se pare ca o mare parte din ele s-au vandut in China, ce devenit la fel ca si in cazul celorlalti constructori premium, foarte importanta si pentru Ferrari .
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru