GENEVA 2012 LIVE: Ferrari F12 Berlinetta a fascinat întregul salon elveţian

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Ferrari a reuşit să facă din nou din standul său atracţia principală a salonului. Nu a fost foarte greu, având în vedere că în centrul standului a stat F12 berlinetta.

Fascinaţie, emoţie şi design. Sunt cuvinte care descriu cel mai bine ce au simţit vzitatorii standului Ferrari de la Geneva. Italienii au ştiut să se facă râvniţi şi la această ediţie, mii de oameni trecându-le pragul sau admirând de la distanţă noua creaţie: F12 berlinetta.

Cu un design care aduce mai degrabă cu un concept decât cu o maşină de şosea şi cu performanţe de top dezvoltate de motorul de 740 de cai putere de sub capotă, noul F12 Berlinetta arată că designul şi tehnologia pot face echipă bună în mâinile unuia dintre cei mai cunoscuţi şi doriţi producători auto ai lumii. 

Sub capotă se află un V12 cu cilindri la 65 de grade de 6.262 de centimetri cubi. Acesta dezvoltă 740 CP şi un cuplu imens, de 690 Nm. Motorul este cuplat unei transmisii F1 care transformă noul model într-o sportivă pur sânge: 0-100 km/h în 3.1 secunde, 0-200 km/h în 8.5 secunde şi un consum mediu mixt de 15 litri/100 km. 

Comentarii (6)

  • no-coment
    Fara cuvinte!
    16 1
  • Superba masina
    da am vazut un lucru cam ciudat, toata lumea trece la portbagaj d tip hatchback vezi si FF
    2 0
  • BESTIAL,AGRESIV,ELEGANT,PUTERNIC
    CHAIR FARA CUVINTE FELICITARI FERRARI
    11 1
  • Sper ca au dotat standul cu o masina de pompieri.
    10 18
  • phlorin81
    Inca o pagina rosie a instoriei moderne scrisa cu un V12 amplasat frontal,tractiune spate 740 de "cavallino rampante" si multe,multe vise de castiga la loto.....
    15 1
  • intre timp pe autostrada...
    arde uite cum arde :)
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru