Salonul Auto de la Geneva 2015

Suzuki iK-2, conceptul care anunță noul model compact al japonezilor

Publicat Vineri, 06.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Suzuki iK-2, conceptul care anunță noul model compact al japonezilor - Poza 1
Suzuki iK-2, conceptul care anunță noul model compact al japonezilor - Poza 2
Suzuki va expune la Salonul Auto de la Geneva două concepte. Primul se numește iK-2 și anunță un model compact, iar al doilea se cheamă iM-4 și este un mini-SUV.

Suzuki se află într-o permanentă înnoire a gamei, după ce a readus la viață numele Vitara în toamna anului trecut cu un SUV de clasă mică.

Suzuki Vitara renaşte după 25 de ani sub forma unui SUV de clasă mică

Mai nou, constructorul japonez caută să exploreze noi segmente cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, programat luna viitoare. Pentru a-și anunța prezența, Suzuki a dezvăluit deja teaserul a două concepte, botezate iK-2 și iM-4.

Primul se vrea a fi un prototip care deschide drumul unui viitor model compact, un hatchback gata să activeze împotriva unor nume sonore cum sunt Renault Megane sau Ford Focus. Modelul este descris de constructorul japonez ca fiind „o mașină compactă ideală, dezvoltată după tema inovativă Forță Armonizată”.

Urmareste Automarket
Celălalt concept expus în teaserul Suzuki, iM-4 pare a fi un mini-SUV, despre care producătorul promite că va avea trăsăturile unui 4x4, tehnologie de ultimă generație și chiar un design capabil să inspire șoferii tineri.

Debutul oficial al celor două modele va avea loc în data de 3 martie, în prima zi de presă a Salonului de la Geneva.


Comentarii (1)

  • suzuki intotdeauna au facut masini cinstite, motiv pt. care nu prea are succes in tara hotilor.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru