Salonul Auto de la Paris 2012

VW Beetle R-Line: pachete estetice de exterior şi interior pentru compacta germană

Publicat Miercuri, 12.09.2012
de Mircea Meșter
Comenteaza 7
VW Beetle R-Line: pachete estetice de exterior şi interior pentru compacta germană - Poza 1
VW Beetle R-Line: pachete estetice de exterior şi interior pentru compacta germană - Poza 2
VW Beetle R-Line: pachete estetice de exterior şi interior pentru compacta germană - Poza 3
VW Beetle R-Line: pachete estetice de exterior şi interior pentru compacta germană - Poza 4
VW Beetle R-Line: pachete estetice de exterior şi interior pentru compacta germană - Poza 5
VW Beetle R-Line: pachete estetice de exterior şi interior pentru compacta germană - Poza 6
Dacă doriţi o personalizare mai adâncă a noului vostru Beetle, Volkswagen vă pune la dispoziţie noile pachete estetice R-Line pentru exterior şi interior.

Volkswagen a anunţat astăzi lansarea unor pachete estetice R-Line pentru Beetle. Acestea vor fi disponibile pentru clienţii care aleg varianta Sport a lui Beetle (disponibilă ca nivel superiuor de echipare pe motorizările 1.4 TSI de 160 CP, 2.0 TSI de 200 CP sau 2.0 TDI de 140 CP) şi vin cu modificări de design ale exteriorului şi ale interiorului modelului compact german. Pachetul exterior poate fi comandat separat pentru circa 1300 de euro, în timp ce cel interior vine doar la pachet cu cel exterior şi creşte preţul total la 1700 de euro.

Părţile componente ale pachetului exterior R-Line pentru noul Beetle sunt reprezentate de o bară faţă modificată, cu prize de aer negre şi cu semnalizatoare cu contur cromat. Zona posterioară vine cu un difuzor de aer care aduce o alură sportivă, acelaşi sentiment fiind indus şi de jantele Twister de 18 inch care pot fi schimbate opţional pe unele Tornado de 19 inch pe care sunt montate anvelope 235/40. Modificările exterioare sunt "oficializate" de logo-ul R-Line amplasat sub stâlpul parbrizului şi de oglinzile în culoarea caroseriei.

Interiorul continuă linia de modificări prin scaune sport acoperite cu un material textil care permite o ventilare mai bună a şezutului şi care au tetiere pe care este brodat acelaşi logo R-Line. Scaunele pot fi comandate, pentru ceva mai mulţi bani, şi împreună cu o tapiţerie din piele Vienna.

În sfârşit, volanul, mânerul schimbătorului şi cel al frânei de mână sunt îmbrăcate şi ele în piele, cusăturile Art Grey fiind speciale pentru versiunile pe care va fi comandat pachetul R-Line.

via Volkswagen


Comentarii (7)

  • foarte reusit pachet. interiorul arata parca si mai bine acum.
    11 0
  • arata bine interiorul...dar motoarele sunt de acum 10 ani doar ca le-a schimbat plasticul de deasupra... 2l si 140 cp?sau benzinar de 2 l si 200 cp heloooooo e 2012!!! au iesit motoare de 1.4 si 130 cp si ex pot continua...ce naiba...doat atat pot?
    0 15
  • ba´, la astia pana si beetle-ul arata banal si plicticos... numai zic de restul...

    traiti-va viata fratilor in sensul frumos, hraniti-va sufletul, daca va place din sufletul alfa giulietta dar ratiunea va indreapta spre un golf ca ar fi mai fiabil, cumparati-o pe prima, bucurati-va sufletul, lasati ratiunea in astfel de momente, toate se strica, toate sunt fiare, numai exista marci ieftine... realist vorbind.
    8 10
  • Mircea
    @edi80 ce tot vorbesti tu de motor 1.4 si 130 cp ? Beetle are motor 1.4 160 cp asa ca numai comenta aiurea
    9 2
  • Crystyann
    @edi80 : Stimate domn, o masina nu se judeca neaparat dupa sutele de cai putere . Ti se pare ca un motor de 2.0 si 200 CP este mic pentru o buburuza din asta? Cate masini cu motoare mai puternice de 150 CP ai condus? Iti spun eu , este un motor mega-arhisuficient pentru majoritatea "animalelor" inconstinete care se autointituleaza soferi si pe care ii uita D-zeu cu piciorul pe pedala de acceleratie crezand ca toata strada e a lor. Stii oare ca multe "broscute" generatia anterioara se vindeau in tarile civilizate cu 1,4MPI / 80 CP????
    In primul rand Beetle este un "fashion item", la fel ca Fiat 500 sau Mini - clientii cumpara aceste masini emotional, cumpara o imagine, un accesoriu, si mai putin pentru a face "liniute" la stop cu BMW-urile tunate din '90 .
    Si revenind la subiect, plasticul si finisajele din interior sunt varza, un pas mare in spate pentru cei care au simtit sub degete materialele de pe Golf!
    7 1
  • E, fain era un Beetle d'asta cu motor in portbagaj si tractiune spate. Dar nah, de ce sa ofere VW un Porsche pentru saraci?!
    1 1
  • octav_bmw
    @Mihai

    Macar ti-l permiti si pe asta daca tot zici ca e de saraci ?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru