150 de Dodge Charger pentru politia din Kuweit

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 04.09.2008
Autoritatile din Kuweit au cumparat 150 de unitati Dodge Charger, pe care le vor utiliza ca masini de politie.

Autoritatile din Kuweit au decis sa cumpere si sa doteze politia locala cu 150 de exemplare Dodge Charger, cel mai bine vandut model al Grupului Chrysler in Orientul Mijlociu.

"Suntem mandri ca putem colabora cu Ministerul de Interne din Kuweit in ceea ce priveste cele 150 de exemplare Charger", a afirmat Trent Barcoft, managerul biroului kuweitian al Chrysler. Pentru a se asigura de buna desfasurare a colaborarii, o delegatie de oficiali kuweitienii a vizitat sediul central Chrysler din Auburn Hills, Michigan, testand cateva exemplare Charger echipate cu accesorii speciale de politie.

"Dodge Charger reflecta o imagine de forta si putere, un element foarte important pentru protectorii legii din Kuweit. Cele 150 de masini sunt echipate cu echipamentul necesar unui echipaj de politie, putand fi utilizate in trei moduri diferite: pentru patrulare, ca vehicul de securitate si ca masina de urmarire", a declarat Musaed S. Al-Guwainem, ministrul kuweitian de interne.

via | Autoblog

Taguri: Charger, Dodge

Comentarii (5)

  • Astia sigur nu se intreaba cat consuma ca de ... fiecare cu sonda personala :).
    0 0
  • ei cu chargeru' noi cu loganu'..
    cred ca ma duc sa ma inscriu in politia din Kuweit:D
    0 0
  • AndreiRN
    Consumul
    Oricum consuma mai putin ca BMW sau MBZ sau Audi de aceeasi marime si au si motorul de V6 care este economic. Dar benzina in realitte nu este asa de scumpa acolo unde guvernele nu fura 120% din buzunarul soferilor.
    0 0
  • ~!~texan~!~
    Bai AndreiRn
    cum poti sa zici ca consuma mai putin decat un Mercedes sau b,w ? :)) cred ca uiti ca motoru ala V6 de care vorbesti...e un motor Mercedes :))
    0 0
  • doge
    are motor de 6.0 =))))))))))))))) istia nu se gandesc deloc , o sa umble cu cisterna dupa ei :))))) =)))))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru