2600 de voturi in prima saptamana de concurs AUTOVOT 2010!

De Automarket
Publicat Luni, 01.02.2010
2600 de utilizatori Automarket si-au exprimat deja opinia in legatura cele mai tari masini lansate anul trecut in Romania. Mai aveti la dispozitie doua saptamani pentru a vota!

In primele sapte zile ale concursului Autovot 2010, in urma caruia va fi aleasa cea mai apreciata masina lansata anul recut pe piata romaneasca, 2600 de oameni si-au votat modelele preferate dintre cele 51 intrate in competitie.

Foarte interesant este ca, pana acum, absolut toate modelele au primit cel putin 50 de puncte in ambele categorii de votare, Calitate-Pret si Design. Va reamintim ca fiecare user voteaza primele trei locuri in clasamentul personal al Designului si al raportului Calitate-Pret. Locul 1 la fiecare categorie inseamna trei puncte pentru modelul respectiv, locul al doilea inseamna doua puncte iar locul al treilea - un punct.

Pana in acest moment, preferintele utilizatorilor Automarket.ro in Autovot 2010 s-au concentrat asupra modelelor de origine germana lansate anul trecut in Romania, francezii, italienii, coreenii si diviziile europene ale constructorilor americani fiind insa si ele foarte apreciate in concurs. La fel de interesant este avansul pe care modelul de pe locul intai provizoriu l-a luat pana acest moment fata de locul al doilea in clasament, peste 600 de puncte despartind primele doua pozitii.

De altfel, modelul care conduce in clasament a reusit sa primeasca cele mai multe voturi la ambele categorii de votare, parand ca se desprinde in castigator inca dupa primele ore de vot.

CLASAMENTELE PROVIZORII PE CATEGORII

DESIGN

1. Modelul A - 1070 puncte
2. Modelul B - 958 p.
3. Modelul C - 815 p.
4. Modelul D - 813 p.
5. Modelul E - 804 p.

CALITATE/PRET

1. Modelul A - 1810 p.
2. Modelul F - 1638 p.
3. Modelul G - 1094 p.
4. Modelul H - 676 p.
5. Modelul I - 666 p.

Rezultatele finale ale voturilor voastre vor fi publicate in 19 februarie, imediat dupa gala de decernare a premiilor, votul urmand sa se incheie cu patru zile mai devreme. Mai aveti la dispozitie 14 zile pentru a va vota favoritii in cel mai longeviv si reprezentativ concurs-sondaj din internetul auto romanesc. Nu ratati ocazia de a castiga unul dintre cele peste 40 de premii in valoare totala de 3800 de euro!

VOTEAZA AICI!

Comentarii (8)

  • :D
    adica modelul A castiga la ambele categorii. deocamdata.
    0 0
  • @automarket
    intrebare: de unde putem sti ca nu furnizati statistica in ultima zi unui coleg de birou etc etc???
    1 1
  • @@automarket
    esti mult prea roman.....
    0 1
  • @ automarket
    mai degraba sa intrebam ....din partea cui sunt aia 3800 de euro si aflam si cine castiga( e un constructor geman )
    2 0
  • mircea
    @styopka
    Premiile sunt din partea sponsorilor concursului. N-au legatura cu lumea auto. E absolut normal sa fie asa :)

    @@automarket
    E a patra editie, suntem un site respectabil, s-au mai castigat premii pe aici, unele chiar mari. Ask the winners, eu nu i-am cunoscut pana cand si-au primit premiile :)
    2 0
  • in regula
    mersi pentru raspuns .......
    2 0
  • http://ipremii.com/index.php?r=Sk9W
    1 0
  • @automarket
    Ce este cu modul acesta de a vota este o prostie, practic fortati vizitatorii sa voteze. e o prostie !!! ati inebunit??puneti votul separat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru