Acesta este noul Audi A7!

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 25.07.2010
Primele fotografii ale noului Audi A7 Sportback au apărut deja pe internet, deși germanii au încercat să păstreze secretul până luni seara, când este programată lansarea oficială a modelului.

Deși Audi a încercat să păstreze secretele liniilor noului A7 Sportback până mâine, atunci când este programată prezentarea oficială a celui mai nou model german, site-urile germane au reușit să pună mâna pe primele imagini ale modelului pe care Audi îl aruncă pe piață pentru a se bate cu sedanurile-coupe care au împânzit industria în ultimii ani.

Noul A7 păstrează multe elemente prezente pe Sportback Concept, prototipul de origine pe care constructorul german l-a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2009. Informațiile despre noul model sunt încă limitate, ele urmând să fie prezentate mâine, însă media germană anunță că modelul de serie va dispune de un motor TFSI de 3.0 litri care va dezvolta în jur de 300 CP. Există și posibilitatea ca A7 să dispună de un TDI de 3.0 litri, dar și de dieselul V8 al noului Audi A8.

Ulterior, Audi va lansa și versiunile sportive ale noului model. Astfel, viitorul S7 va avea un motor care va dezvolta aproximativ 450 CP, iar viitorul RS7 va avea sub capota o unitate de peste 550 CP.

Automarket vă va oferi mai multe detalii luni seară, după ce Audi va publica un comunicat de presă complet legat de noul său model.

via | Autoweek

Comentarii (48)

  • se putea mai mult...
    nu surprinde cu nimic
    30 13
  • Zugravul din Iasi
    urata masina nu seamana deloc cu prototipul! este ca un A5 cu 4 usi! Toate Audi sunt XEROX!
    35 17
  • Vortex66
    @Zugravul
    Urata a? se vede ce simt estetic ai.. daca asta ii urata, nissan micra ce ii?
    16 31
  • CLS
    Arata mai bine CLS, daca o privesti din fata nu stii ce model Audi e, la fel si la BMW nu stii care e S5 sau S7, nu stiu ce gandesc design-ari, faruri, grila, bara toate la fel, pe urmatoarele serii cu siguranta numai numele va fii diferit, desing la fel
    35 1
  • inca ceva
    inte Audi A7 si S5 GT diferente ~0, difera liniile laterale, si luneta spate mai inclinata la Audi, in rest aceeasi forma
    15 3
  • Audi A7 vs BMW Seria 5 GT
    Audi A7 arata MULT mai bine decat BMW Seria 5 GT !
    18 9
  • @MCD...gt-ul adaca l-ai vazut e o mahula de masina!!!!!!...sigur ca dimensiuni e peste acest a7...gt-ul de la bmw e ...imens de la distanta zici ca-i suv...mai ales daca-l vezi din fata
    5 2
  • A 7
    O masina adevarata. Sper sa o vedem si testa pe strazile din Romania cat mai curind.
    14 20
  • e superb :X
    14 23
  • HA HA HA
    Fata de A4 clar. Spate de .... . A5 cu 5 usi ii da clasa.
    2 24
  • Prea confuz
    Designul partii frontale la modelele Audi este deja foarte monoton...te-ai uitat la un model Audi si le-ai vazut pe toate! Prea seamana intre ele modelele, nu au o identitate proprie.
    A7 seamana din lateral izbitor de mult cu BMW 5GT...nu surprinde cu nimic acest model.
    Cred ca vanzarile care le vor avea cei de la Audi cu acest model vor fi in special din partea fanilor marcii si mai putin prin atragerea clientilor de la alte marci.
    17 2
  • f
    eu nici nu ma mai uit, imi fac singur rau :(
    6 4
  • Asta nu suport eu la VW, isi bate joc de AUDi. VW Passat CC este mai tare si mai frumos de 10 mii de ori ca uratania asta.
    21 4
  • @ ALEX
    Asta nu suport eu la BMW, isi bate joc de Rolls-Royce . In toate review-urile cu noul Ghost este criticat confortul slab al suspensiilor ! BMW nu este in stare sa faca o masina confortabila si distruge Rolls-Royce !
    13 10
  • @ @ ALEX
    DAia RR se vinde ca painea calda si Maybach este in faliment.
    23 2
  • Dezamagit
    Din fata e la fel ca toate masinili Audi,iar la spate e copiat dupa CLS.
    Bv mah ati facut o supermasina.Oare nu le e rusine?
    6 5
  • Un A5 cu alt spate. Urat rau.
    13 7
  • @Alex
    ai vz CLS vreodata? nu vad asemanarea!
    9 0
  • @jan
    a dacie 1310 cu alta caroserie modificata nu iti da? cautati nod in papura
    6 5
  • dezamagitor
    pacat din punct de vedere al design-ului exterior este mult sub asteptari..seamana prea mult cu a5 sportback..nu e nici pe departe de talia CLS-ului cel putin din punct de vedere estetic
    9 2
  • Florin
    :)
    ce ma bucura e faptul ca nu au incercat designerii nu stiu ce experiment nereusit pe acest model, i-au oferit un spate un pic ciudat, macar i-au mai modificat cat de cat forma, insa este clar un AUDI.
    masini serioase (estetic), cu linii taioase, dinamice, o identitate de marca puternica...e reteta perfecta.
    Nu sunt fan inrait (prefer italiencele) insa imi place Audi, o tinuta de drum foarte buna, motoare economice dar puternice si aspect de nota 10.
    VW scoate masini oribile insa pe AUDI vad ca il tine in puf...foarte bine! :D
    3 7
  • @ingolstadt
    Spatele e mai ORIBIL ca la GRAN TURISMO ...
    Nu m-am asteptat de la AUDI asa ceva , Audi marca care la DESIGN "nu prea dezamageste" iata ca de data asta a facuto si grav.
    Va fi un mare esec A7 , mai bine imi iau CLS sau noul GRAN COUPE de la BMW care va aparea , din primele poze GRAN COUPE-ul de la BMW arata SENZATIONAL.
    Sincer arata rau A7 pe la spate ... :)
    salonul e ok , partea frontala la fel .
    Pacat de audi va dezamagi multi fani din tabara AUDI , deoarece ei erau obisnuiti cu Design bland cuminte care linii placute .
    Dar asta nici linii placute nici dure ca la BMW pur si simplu urata.
    Fatza e ok
    4 6
  • Ghiţă matriţeru'
    Parerea mea
    Sunteti o sleahta de fierari-betonisti senili care dupa ce v-ati ingerat doza de monopol, v-ati apucat sa botrati pe tastatura, iar rezultatul... voila de priveste!
    Ca n-are fata, ba ca n-are spate, ba ca-i un Seria 5 GT da' cu alt "nush ce" design, ba ca CLS-u' pe langa asta e USS Enterprise pe langa MINI-u' lu' Mr. Bean!
    Mars!
    Cica un A5 SBK cu un alt spate... daca nu-l numeau pe A7 SBK, nu era nici o problema, nu?!
    Le cer scuze in numele celor de la Ingolstadt, ca nu v-or sunat pe voi, elita Romaniei, sa va consulte in legatura cu masinuta asta! Va asigur 110% ca piata din Romania este emblematica pentru cei de la Audi si ce peste 99% din totalul de unitati A7 ce vor fi produse, vor fi destinate pietei de la noi!
    Si Ray Charles legat la ochi, in beci la buna-mea, noaptea la 12 cu becu' stins, si-ar da seama de calitatile A7-ului!
    Sunteti praf!
    4 9
  • A5 Sportback
    Arata exact ca un A5 Sportback cu un mini-facelift....
    :(
    7 4
  • O gluma a naturii. Passat CC este mai frumos.
    8 4
  • Mercedes a facut CLS ... care-i o gluma de masina pentru pasagerii din spate ... ca dai cu capul in toate alea la fel ca intr-un 206 ...

    BMW a facut 5GT dar a invatat un pic de la Mercedes si l-a facut HUUUUGEEE , au folosit platforma lu' 7 si l-a facut inalt => o "strutocamila" ( ca sa citez niste baieti )

    Audi vine cu A7 asta... care pare mic in spate - ramane de vazut realitatea, dar daca este pe langa Mercedes in ceea ce priveste locurile din spate... well, they blew it hard ;)
    8 2
  • Intoarcere la origini...
    Mi se pare ca aduce a Audi 100 C2 Avant.
    4 2
  • Claudiu
    VW Group nu a renuntat la Alfa Romeo !
    Potrivit ultimelor informatii din presa germana si italiana, grupul VW este dispus sa plateasca peste 1 miliard euro pentru venerabila marca sport italiana, pret considerat de majoritatea analistilor financiari foarte bun , tinand cont ca Alfa Romeo a vandut in 2009 doar 100,000 de masini si nu a mai inregistrat profit de ani buni ( http://www.autoblog.it/post/28357/alfa-romeo-volkswagen-nuove-indiscrezioni-in-vista-del-possibile-matrimonio#show_comments ) . Potrivit presei germane, Ferdinand Piech l-a insarcinat deja pe Giorgetto Giugiaro sa proiecteze viitoarele modele Alfa Romeo realizate sub patronaj VW Group ( http://www.capital.de/unternehmen/automobilindustrie/:Wolfsburger-Markenreich--VW-umschmeichelt-Alfa-Romeo/100031166.html?p=1 ) .
    4 1
  • ???
    Toata lumea lauda interioarele AUDI dar acesta seamana izbitor de mult cu cele de BMW ,
    1 6
  • Sincer sa fiu, daca eram client audi, in momentul asta eram bulversat, habar n-as avea ce sa cumpar.
    Audi supravietuieste datorita fransizei VW grup.
    Si aici, in cazul audi, ar trebui sa vb de un brand care se doreste a fi lider pe piata premium. Nu stiu despre voi, dar pe mine nu ma impresioneaza A7 cum o face noul CLS... si aici sunt cat se poate de obiectiv.
    5 2
  • @ Esan
    Audi contribuie cel mai mult la profiturile VW Group
    Audi este cel mai mare contribuabil la rezervele totale VW Group ! Peste 60 % din aceste rezerve ( 25 miliarde euro ) provin din profiturile Audi . Este adevarat ca in ultimele decenii VW Group a investit miliarde in Audi, dar aceste investitii au fost recuperate cu varf si indesat .
    4 2
  • Logan 1,6 16V
    Masina prea scumpa
    Dai o carutza de bani pe un model care se uzeaza moral rapid. In cazul Audi cele cu tinuta const5anta raman tot A4, A6 si A8. Restul sunt doar incercari de marketing.
    5 2
  • ha ha ha
    ha ha ha
    E o masina care nu iese cu nimic in evidenta fata de celelalte modele Audi.Spatele cam seamana cu Mercedes clasa S.Interiorul e cam invechit putin, in sensul ca nu aduce nimic nou si nimic in plus fata de concurenta...in rest e ok...si cand te gandesti la reclama aia despre Audi ca i-a trebuit 100 de ani...sa ce?
    9 3
  • Interiorul e prea tare....mult succes la vazari.

    Daia astept un test comparativ intre CLS si A7 facut de Top Gear.
    5 4
  • dacarlit_crest@yahoo.com
    A 7 este pentru un om cu un buget de 100 ori mai mare decat toti comentatorii acestui articol, asta inseamna ca oricat de urata, nasoala este in comparatie cu altele nu puteti sa va permiteti una nici toti la un loc.

    Tipic romanesc : tu ai abonament la RATB si spui ca Loganu e de cacat.

    Daca sar lua designerii AUDI dupa toti carnatii parliti de romani atunci in loc de cutie de viteze avea aparat de facut shaorrma.
    4 2
  • Brabus
    Nu are nici o sansa fata de CLS,care este unic pana in prezent !
    5 0
  • lol
    Alt CLS ?!
    2 1
  • urat spatele!nu emana nici sportivitate nici eleganta,nimic!in rest a Audi
    1 0
  • cineva
    rupe asfaltul
    0 2
  • naspa
    naspa
    2 1
  • Balena A8 a fatat un pui. Cam cocosat saracutul dar macar are moaca faina si pare ca stie sa se miste.
    Pacat ca interiorul nu aduce mai nimic nou, pare chiar invechit dpdv al design-ului, iar navigatia aia...uuuh, te zgarie pe ochi felul in care e pusa.
    In rest,o asteptam in trafic
    1 0
  • Gardianul Public
    Gasiti 10 diferente
    Scuzati.. dar care e diferenta intre toate Audi fabricate de 10-15 ani incoace ? Cata lipsa de imaginatie pot avea germanii acestia ? Premium.. sau nepremium, eu personal m-am cam plictisit de anostitatea si banalitatea modelelor lor. Si fac parte din categoria celor care AM AVUT in dotare.
    1 0
  • ...
    nu prea vad care e diferenta dintre asta si A5 Sportback!
    1 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    De unde sti tu ca toti comentatorii de pe site sunt pirliti?Ii cunosti tu cumva?Pirlitul asta care scrie pe net, are net si acasa si la lucru si a avut printre masini si Logan si un A6 si acum se pregateste sa isi ia un " S " de la Mercedes.Asa ca nu te exprima in necunostinta de cauza.Iar daca mie nu-mi place A7 poate ca stiu de ce, iar daca nu-ti place comentariul meu nu-l citi.Si apropo: daca iti place A7 si nu esti " PIRLIT ", cumpar-o tu, mergi cu ea si lumineaza-ne dupa aceea si pe noi cum e...haida pa...
    2 0
  • OOOO-au modele ff frumoase, insa acesta...e rau...
    vederea laterala e f slaba(nu atrage cu nimic), spatele la fel... A4, A8 e cu mult mai dragut, macar ca e facut mai inainte cu mult de A7.
    0 0
  • iooooooooooooooooo
    masini
    ba mie nu imi place de la marca audi decat q 7 si q5 alea is masini frate nu cacat a 4 a 6 a7 a8 aste-s aiure ce n-as da sa am un q7. si daca ar fi sa aleg dintre un audi si un bmw as alege bmw sa stiti ca niciodata un bmw nu se compara k un audi . zice-ti si voi ce masini are bmw-ul si ce masini are audi .bmw are x 5 x 6 x 3 z 4 seria 5 seria 6 o gramada si toate -s absolut superbe
    0 0
  • super tare masina mam plimbat cu ea este foarte confortabila
    1 1
  • AUDI A7
    E belea,beton,super
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru