Al doilea accident al lui BMW Seria 1 M

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 30.07.2011
BMW Seria 1 Coupe a suferit cel de-al doilea accident. De această dată, nefericitul eveniment a avut loc în Polonia , iar modelul bavarez a iesit mai puţin "şifonat".

La începutul acestei săptămâni vă anunţam că a avut loc în Coreea de Sud primul accident al noului BMW seria 1 M Coupe. De această dată, protagonistul a rămas acelaşi mezin al constructorului bavarez, însă locaţia s-a mutat în Europa.

Cel de-al doilea accident al lui Seria 1 M Coupe a avut loc în Polonia şi "rănile" suferite de modelul bavarez sunt mai mici. Pneul din spate al maşinii a sărit de pe jantă, iar toată partea dreaptă a fost zgâriată masiv. Cauzele care au dus la acest eveniment nefericit au fost carosabilul ud şi neatenţia şoferului, iar din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime.

Via | Carscoop

Comentarii (4)

  • Hm..
    O sa mai fie un articol si cu al treilea BMW M1 avariat ?
    15 1
  • Asta da jurnalism :)
    Asteptam cu foarte mare interes si urmatoarele "n" accidente ale seria 1 M, cat mai explicit detaliate + imagini la rezolutii HD. Toti murim de nerabdare sa aflam unde, cand, cum si in ce fel se vor intampla.
    10 2
  • :)
    Mai baieti,daca n-ati observat,este totusi un pas in fata,deoarece acum aceasta stire face parte din categoria "General" si nu "Accidente exotice".
    8 0
  • Clar
    Eu nu-mi pot permite sa-l cumpar .. darmite sa-l mai vad accidentat .. mi se rupe sufletul :)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru