Americanii au creat o cheie personalizata de 5.000 euro

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.06.2009
O companie americana fabrica chei de tip briceag din aur pentru clienti exclusivisti. O cheie din aur si argint, imbracata in piele, costa 5.000 euro.

Eng-i-Creation, o companie americana, ofera un model de cheie de tip briceag pentru clientii cu asteptari deosebite. Cheia este folosita pentru automobile si este construita de mana din aur, argint si piele de cea mai buna calitate. Prima cheie personalizata creata de aceasta companie a costat echivalentul a 5.000 euro, si este folosita de proprietarul unui Gumpert Apollo.

Toate cheile personalizate create de aceasta companie se pot plia, in stilul cheilor de tip bricheag. Bineinteles, fiecare unitate suporta integrarea comenzilor pentru inchiderea centralizata si alarma, precum si o serie de functii distincte. Cheile exclusiviste nu sunt o noutate in domeniul vehiculelor exotice, producatorul britanic Aston Martin fiind cunoscut pentru cheile din cristal pe care le produce pentru modelul DBS.

Via | Jalopnik

Comentarii (8)

  • wf?
    Dupa ce mi-am cumparat un tricou roz de la o firma americana, acum vad ca americanii au descoperit cea mai mare descoperire din ERA noastra----------Briceagul! Maine il cumpar, cu siguranta cu asta prind si pestii din mare.Va pup pe nas pe fiecare! Ciao!
    9 3
  • Catalin
    Cum in curand nu o sa mai fabrice masini
    mi se pare firesc sa se reprofileze pe chei...
    6 2
  • Criză tată..
    Să te ţii acu... toţi maneliştii or să vrea chei personalizate de cinjmii de euro. Cât despre americanii prea creativi, ar trebui să-şi angajeze măcar un designer. Pe lângă că nu are nimic special, cheia lor personalizată este total ne-practică.
    2 2
  • hm
    am crezut ca e maneru de la o lanterna :))
    2 2
  • @Beewhore
    Total de acord...am vrut sa zic acelasi lucru:))5000e,ehe...raportul valoare/pret e genial...un best buy al momentului
    0 2
  • Briceag
    De bani astia iti dau si alarma sau aia e optional?? Oricum, cu sau fara alarma, este ce mai buna investitie si inovatie a momentului (ca sa ii sustin pe ceilalti)
    2 1
  • nu de banii astia iti dau si o masina de la gm ce vrei tu si hummer .)))))))))))))))))))))))))))
    0 2
  • Mircea
    Vorba lui Pit.
    In curand o sa fie super-oferta: cumperi o cheie de la Eng-i-Creation, primesti o masina GRATIS!
    Manerul este foarte urat si cam maricel.
    Iar din cate vad in poza, daca nu se poate plia mai mult de 90 grade atunci avem o problema. S-ar putea sa nu mai reusesc sa pornesc masina ca nu am spatiu sa rotesc cheia.
    Asa-i ca unii nu au ce face cu banii??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru