Asa va arata noul Volkswagen Passat?

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.12.2008
Automarket va prezinta primele imagini si informatii in legatura cu noua generatie Volkswagen Passat.

Inginerii Volkswagen lucreaza la un inlocuitor pentru modelul Passat, pregatind-ul pe acesta sa lupte in segmentul berlinelor din clasa medie superioara. Modificarile ataca toate elementele lui Passat, incepand cu schimbari minore la design si mergand cu schimbari majore sub capota.

Motorul VR6 va fi schimbat cu un propulsor care va dezvolta aproape 300CP si va avea o cilindree de 3.0 litri. Alaturi de noua inima a lui Passat VR6, marea majoritate a gamei de motorizari va beneficia de tehnologia injectiei directe. Exista posibilitatea introducerii unui hibrid si a unui model diesel care dezvolta 300 CP si are tractiune intregrala cuplata la o transmisie DSG cu opt trepte.

Noua generatie Passat va beneficia de toate tehnologiile VW disponibile la momentul respectiv, ceea ce ar face vehiculul un adevarat model de prezentare al capacitatilor tehnologice Volkswagen. Aceste tehnologii includ pneuri fara aer, un sistem de curatare al geamurilor fara stergatoare, si chiar si o vopsea speciala cu proprietati cromatice deosebite.

Sistemul ESP ar putea avea o functie suplimentara ce ii va permite sa bracheze volanul pentru a oferi ajutor soferului in situatii dificile intalnite pe sosea. Passat sedan va debuta spre sfarsitul anului 2011, pe cand versiunea wagon va fi lansata in anul 2012.

Via | MotorAuthority

Taguri: , Passat, Volkswagen

Comentarii (12)

  • F POSIBIL...
    dk va uitati la toate modelele din urma se vede clar k au fost tot cate 2 generatii aproape identice, "modelul nou" fiind un fel de face lift al celui de dinainte, k mai tarziu sa apara un model cu afevarat nou. De exemplu ultimele doua generatii (de dinainte de asta care e acuma pe piata), diferente fiind doar farurile si stopurile, in rest aceeasi caroserie, acelasi bord...
    Cred k noul Passat va fi foar un face-lift al celui actual, nu un model nou...
    0 0
  • cozappz
    Flames On
    Din poza seamana cu Skoda Super cea noua putin mai slefuita ;-P
    0 0
  • bwhahahahah
    Mi se pare mie sau incepe sa semene cu Sandero ? :)))))))))))))))))))))))))))
    0 0
  • Momoleinen
    pneuri fara aer
    sunt si eu curios ce sunt pneurile fara aer din "Aceste tehnologii includ pneuri fara aer"
    daca va referiti la "runflat" - sa stiti ca au aer, doar ca au flancurile intarite
    0 0
  • circotasul auto
    Sandero curat
    Bravo , inca o Chiftea marca VW . Cred ca ar trebuii sa isi deschida o bodega sa faca chiftele ca se pricep.
    Golf 6 - aceeasi Marie ( Golf 5 ) cu alta palarie
    Scciroco - Opel Astra GTC ( scrie in AUTOBILD ) ca Opel e mai bun, pai e de 4 ani pe piata !!!
    Acum vine Noul Sandero Passat - unde ne-a dus GLOBALIZAREA
    0 0
  • hahahhaha
    ar trebui sa fim mandri ca niste retarzi de la vw copiaza designul exterior de la sandero. aceasta stire e inca o dovada ca vw = 0. mai sunt si scumpe pe deasupra... nu-si merita deloc banii
    0 0
  • pt 1923
    deci... ca sa incep asa... daca nu stii ce e o masina... ia-ti logan!... sau golan... cum era?
    0 0
  • anonim
    lumea buna...cica...!!!
    treaba e ca nu va ínteleg...lume...aproape ca aveti bani de mancare...iar aici va spargeti ín figuri...TREZITIVA LA REALITATE
    0 0
  • florin
    ,,uraganu" cocalaru
    ,,Uragan'' in primul rand nu-ti mai puneai poza cu fatza ta de bidon turtit in care fumezi o tzigare de parca ai suge stii tu ce......Parca era o reclama pe aici pe la automarket la sandero in care reiese ca daca vrei poti sa-ti iei un sandero intreg sau o jumatate de passat cu o suma de bani, si hai sa fim seriosi, un vw isi merita toti banii!!!!!!!!!!!!
    Daca nu ati mai auzit exista termenul ,,face-lift", si cred ca ceea ce prezentati aici este face-liftul passatului actual.
    Mie nu mi se pare ca arata Scirocco a Opel Astra GTC, poate mai degraba seamana cu Volvo C30 si totusi, toate 3 sunt niste masini frumoase!!!!!!!!!!!!!!!!
    Orice masina noua ai cumpara in ziua de azi chiar daca e Logan e o masina si atata vrei sau poti...
    Eu unul am Passat CC si sunt foarte multumit de el si mai am un Golf V si un Audi a6 si as vrea eu sa pot sa-mi schimb golful V cu VI pt ca sunt multe diferente mai ales la interior.
    0 0
  • stie tot
    probabil
    Tt cei care inca nu stiu sau nu vor sa recunoasca: motoarele vw sunt varza, am si eu unul si imi consuma ulei de nou, cica au consum de ulei.Am avut o dacie 1300 si nu consuma .
    0 0
  • razvan
    si totusi nu e nou....
    Intr-adevar ,dupa cum bine zicea cineva mai sus ,nu putem zice ca passat vw vine cu ceva nou 100%....daca ne uitam cu atentie observam ca forma caroseriei este identica cu cea din prezent...doar grila radiatorului si spoilerul sint putin modificate...in rest aceeasi masina....poate ceva nou la capitolul motorizari, dar nu cred ca-i lipseste ceva la acest capitol! Mie mi se pare putin cam exagerata tendinta celor de vw de a pune pe limuzinele de clasa medie super motoare,eu cred ca cine vrea asa ceva se orienteaza catre alt segment. Eu cred ca la acest segment felia,pentru 3-4 ani de acum in colo, ii revine lui Opel care, cu modelul Insignia,isi va recistiga terenul pierdut cu Vectra C ,un esec din puntul lor de vedere. Insignia ,din punctul meu de vedere ,are cel mai bun raport pret calitate.... Am avut recent ocazia sa-l testez si l-am comparat cu vw ,pe care il detin model 2005, ...alta senzatie ,alte reprize...defapt Insignia este un candidat direct pt Passat CC,si nu pt clasicul passat.Eu cred ca Pasat va intra intr-un con de umbra chiar si cu ceea ce vor scoate in 2011,acum cu noul Opel si mai ales ca Ford va veni pe piata cu un nou Mondeo apropiat de CC si Insignia..!
    0 0
  • G-Rhyme
    Passat
    Domnilor, va rog, cui nu-i place aceasta masina este invitat SA NU ISI CUMPERE !!!.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru