Audi a primit 5 premii la Auto Trophy

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 03.12.2007
Audi este cel mai apreciat producator auto de catre cititorii revistei Auto Zeitung.

Esential

5 premii a primit Audi la Auto Trophy

Patru modele Audi au obtinut primul loc in clasele lor in cadrul premiilor “Auto Trophy 2007”. Acesta a fost verdictul cititorilor revistei auto “Auto Zeitung”.

Ei au votat pentru ca Audi A3, A4, A6 si R8 sa obtina patru dintre cele mai ravnite premii. Alt Auto Trophy a revenit campaniei de advertising pentru modelul A5. Modelele Audi Q7, TT Roadster, A8 si S5 s-au clasat pe locul doi in respectivele clase.

350 de modele au fost in competitie, fiind grupate in 31 de categorii in acest an. Un total de 103.721 cititori ai revistei Auto au votat pentru favoriti.

Pentru al doilea an consecutiv, campania de advertising Audi a castigat premiul pentru cea mai buna reclama print a anului.

Taguri: A3, A4, A5, A6, A8, Audi, Q7, R8, TT

Comentarii (3)

  • cressty
    ma bucur .... chiar merita.
    0 0
  • bravo Audi!
    Trebuie sa vii mereu pe primul loc
    0 0
  • prudentul
    acu' să te ţii comentarii
    Ba că beemve rulz, ba că merţu' e ăl mai tare, ba că a mea e mai mare, ba a mea că-i mai tare. Spre sfârşit obişnuitul şi obositorul pro-contra Logan. La subiect, totuşi, se dovedeşte că cei de la Auto Zeitung chiar se pricep la maşini.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru