Audi A1, modificat de Senner Tuning

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 27.08.2010
Senner a schimbat subtil înfăţişarea lui Audi A1, modificările incluzând apariţia unui motor 1.6 TDi ceva mai performant.

Esential

899 de euro costă modificarea puterii motorului prin Senner.
1599 de euro este preţul cerut de Senner pentru jantele de 18 inch şi pneurile Hankook.
899 de euro costă ţevile de eşapament din inox.

Primul kit de personalizare destinat nou-lansatului Audi A1 vine din partea celor de la Senner Tuning, o companie germană specializată în modificări aftermarket ale modelelor scoase pe piaţă de producătorii teutoni.

Kitul germanilor atinge subtil partea exterioară a modelului Audi, diferenţele dintre versiunea de serie fiind mici. Practic, acestea se rezumă la apariţia unei terminaţii din inox cu ţevi de 9 milimetri în diametru pentru sistemul de evacuare şi a jantelor Barracuda Voltec T6 de 18 inch încălţate de pneuri Hankook S1 Evo cu dimensiunile 225/35 R18. Imaginea ceva mai sportiva a modelului de oraş a fost sporită prin reducerea gărzii la sol, suspensiile fiind ajustate special în acest sens.

Modificările pe care Senner le-a adus modelului Audi ating versiunea 1.6 TDI. Puterea maximă a motorului diesel german a fost săltată la 140 CP, în timp ce cuplul maxim ajunge acum la 310 Nm. Schimbările nu includ apariţia unor piese noi în ansamblul motor, acestea fiind realizate cu ajutorului unui software specializat.

via | Senner

Comentarii (4)

  • super!
    5 9
  • Masina pt homo.
    10 12
  • jantele sunt baracuda voltek
    oricine poate face modificarile alea nu neaparat o firma de tuning.
    au pus pneuri hankook pt ca au folosit jante baracuda ce uraca prea mult pretul :)
    7 0
  • audi ibiza fiesta..toate intr-o singura masina.super
    1 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru