Audi, BMW si Cadillac isi impart premiile pentru design la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.01.2009
Cadillac Converj, BMW Z4, Audi A7 Sportback si R8 V10 au fost premiate pentru design la Salonul de la Detroit.

Dupa dezvaluirea celor mai indraznete concepte si versiuni de productie, Salonul Auto de la Detroit isi premiaza cele mai avantgardiste creatii.

Un juriu format din cei mai importanti designeri ai momentului au analizat filosofiile de design ale premierelor care au stralucit la NAIAS. Juriul a fost condus de Tom Gale, vicepresedinte Chrysler, si a reunit nume mari ca Willie G Davison de la Harley Davidson, Larry Erickson, un profesor specialist in designul auto, si Chris Bangle, directorul de design BMW.

Audi si-a insusit doua dintre cele patru premii "Design Excelence Award", reusind sa castige la ambele categorii. Audi A7 Sportback s-a impus la categoria concepte iar R8 V10 a urcat pe podium la vehicule de productie. Constructorul din Ingolstadt a impartit podiumul cu Cadillac si eternii rivali de la BMW.

Astfel, noua generatie Z4 s-a vazut asezata pe aceeasi treapta a podiumului cu sportiva Audi R8 V10. de cealalta parte, la categoria concepte A7 Sportback a impartit premiul cu Cadillac Converj, prototipul hibrid care a impresionat placut intreg publicul.

via | Worldcarfans

Comentarii (1)

  • cadillac out
    cadillacu e nasol rau .... din toate punctele de vedere (stiu ca voi fi contrazis de o gramada de pseudo cunoscatori )
    nu avea ce sa caute impreuna cu ceilalti
    parerea mea !!!!
    locuiesc in usa si m-am lamurit cu masinile americane
    multumesc NU !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru