Audi R8, accident fatal in Germania

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.11.2007
Un tanar german a sfarsit tragic la volanul unui model Audi R8 pentru ca nu purta centura de siguranta.

Esential

27 de ani avea soferul modelului Audi R8 distrus pe o autostrada din Germania.

Seria accidentelor in care sunt implicate modele exotice continua, de data aceasta cu o poveste mai trista. Este vorba despre un Audi R8 care a sfarsit tragic pe o autostrada din Germania.

Soferul, un tanar din Gummersbach in varsta de doar 27 de ani, a pierdut controlul vehiculului si s-a izbit violent de o bariera de protectie de pe marginea drumului. Tanarul sofer si-a pierdut viata in urma accidentului pentru ca in momentul impactului nu purta centura de siguranta.

Politia inca investigheaza cauzele accidentului, dar potrivit primelor informatii, soferul nu a adaptat o viteza potrivita pentru carosabilul umed. Un accident similar s-a petrecut in luna septembrie la Moscova cand un sofer neexperimentat a suferit un accident similar din cauza vitezei excesive.

Taguri: Audi, R8

Comentarii (5)

  • un ''jmeker"
    Un baietas smecheras cum sint atitia pe la noi... Fac scoala de soferi (uneori asta e singura scoala din viata lor) pe un Logan, iau dup-aia din furaciuni de pe net o masina puternica si cred ca sint Schumacher. In afara de masina, nu-mi pare rau deloc.
    0 1
  • deminij
    idem emil!
    0 1
  • AndreiRN
    Poza
    Din poza e discutabil daca ar fi scapat si cu centura de siguranta. La impactul lateral centura nu il ajuta asa de mult precum air bags dar ..... viteza omoara.
    1 0
  • Cerzinksi
    nasol
    nu cred ca in germania e plin de smekeri ca la noi, unde fiecare prost face cate 2-3 smekerii, si imediat isi aduce un seria 3 din germania si moare cu el. e cu totul alta viata in germania
    1 0
  • Hunter
    Pacat de masina...ca de bou' ala care nici macar nu s-a obosit sa puna amarata aia de centura ce sa mai zic...asa-i cand te crezi prea mult in propria masina si pleci cu gandu ca vezi Doamne tie nu ti se poate intampla :-j
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru