Audi R8 şi Q7 au fost preparate de SR Auto Group

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 14.08.2010
Compania canadiană SR Auto Group a prezentat publicului viziunea proprie asupra lui Audi R8 și Q7. Aceștia au adoptat o temă militară pentru modelele germane.

SR Auto Group este o companie canadiană care s-a specializat în modificarea modelelor de lux şi exotice. De această dată, inginerii casei de tuning s-au decis să adopte o temă militară şi să prepare modelele Audi R8 şi Q7. Pachetul de tuning creat de canadieni pentru Audi R8 poartă denumirea de Militar iar kitul dezvoltat pentru SUV-ul Q7 a fost botezat Panzerjager, asemeni tancurilor folosite de nemţi.

La exterior, supercar-ul german a fost vopsit în culoarea Militar Gray şi dispune de spoilere din fibră de carbon pentru faţă şi spate, de praguri laterale noi şi de un deflector de aer fabricat tot din fibră de carbon. Pentru ca tuningul extern să fie complet, canadienii au montat jante de culoare neagră de 20 de inch. În ceea ce priveşte modicările de performanţă, modelul german a primit un sistem de evacuare Miltek, iar unitatea ECU a fost recalibrată. De asemenea, Audi R8 a primit si un set nou de suspensii de provenineţă H&R.

Modificările exterioare aduse de SR Auto Group lui Audi Q7 constau în vopseaua Militar Gray, într-un kit de caroserie din fibră de carbon şi un set de jante de 22 de inch "pictate" în culoarea neagră. De asemenea, SUV-ul constructorului din Ingolstadt a primit un sistem de evacuare nou şi un sistem de franare de provenineţă Brembo cu şase pistonaşe pe faţă, respectiv patru pe spate.

Tunerii canadieni nu se vor opri aici şi doresc ca pe viitor să monteze pe Panzerjager un eleron şi să aplice un interior din fibră de carbon.

Via | Germacarscene

Comentarii (3)

  • florica
    Bata-va marea
    naspa
    9 3
  • bun
    Vad ca incep sa prinda in industria auto ideile traznite. Cred ca nu sunt de neglijat. Extravaganta prinde aripi.
    0 3
  • cat poate evolua un cocalar
    un audi nu este suficient , trebuie tunat
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru