Audi sponsorizeaza pe AC Milan pana in 2010

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 05.08.2008
Audi si AC Milan au prelungit parteneriatul dintre cele doua entitati pana in 2010.

Esential

2010 este anul in care va expira contractul dintre AC Milan si Audi.

Audi si AC Milan au semnat prelungirea contractului de sponsorizare existent intre cele doua branduri inca de la inceputul anului 2007. Astfel, Audi va fi partenerul oficial al clubului de fotbal din Milano pana in 2010.

Modele ca Audi Q7 sau Audi R8 vor incapea pe mana fotbalistilor rosso-neri. Mai precis, starul lui Milan brazilianul Kaka va fi fericitul posesor al unui supercar R8.

Acordul prin care Audi sponsorizeaza AC Milan face parte din strategia internationala a marcii germane, prin care aceasta intentioneaza sa se asocieze cu numele mari ale fotbalului european. Audi are acorduri incheiate cu Bayern Munchen si Real Madrid.

Adriano Galliani, presedintele clubului milanez, a primit la semnarea prelungirii contractului cu Audi o bicicleta speciala realizata din aluminiu si produsa la Ingolstadt. Pentru Milan, asocierea cu o marca auto nu este o premiera, fiind bine-cunoscuta prezenta siglei Opel pe tricoul formatiei cu 7 titluri ale Cupei Campionilor Europeni in palmares.

Via | Audi 

Taguri: Audi, Opel, Q7, R8

Comentarii (1)

  • razvan
    wooooooooooooooooow...kaka o sa primeasca un r8. ba ce tare. cred ca si-l dorea de mult si tot economisea zilnic ca sa isi indeplineasca visul. dar o zana fermecata a venit si i l-a dat gratis, iar kaka a facut kaka pe el de fericire...penibil. stire de interes national. dida ce masina primeste? dar ronaldinho..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru