Autoitalia va aduce Infiniti in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.02.2008
Marca Infiniti va fi reprezentata in Romania de Autoitalia, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata auto interna.

Esential

2009 este anul in care Infiniti va intra pe piata din Romania, marca urmand sa fie reprezentata de Autoitalia.

Dupa anuntul oficial al intrarii pe piata europeana a marcii Infiniti, avem vesti interesante in ceea ce priveste compania care va importa brandul de lux al celor de la Nissan in Romania. Astfel, cei care se vor ocupa de destinele Infiniti in Romania vor fi Autoitalia Group, companie care in acest moment este reprezentantul oficial al marcilor Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, SsangYong, Honda Motorcycles si Segway.

Infiniti va deveni astfel a opta marca reprezentata de Autoitalia in Romania, mutarea reprezentand o surpriza in conditiile in care cunoscatorii industriei auto pariau pe reprezentantii companiei-mama Nissan inainte de publicarea anuntului oficial. Autoitalia va conduce destinele Infiniti incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Primul val care va deschide reprezentante Infiniti in Europa va fi reprezentat de noua dintre cele mai importante piete de desfacere de pe Batranul Continent (incluzand aici Franta, Spania si Italia). Romania se afla in al doilea val al intrarii Infiniti in Europa (ianuarie 2009), impreuna cu alte sase tari.

In sfarsit, aprilie 2009 va fi ultimul pas al intrarii marcii japoneze pe pietele europene, Marea Britanie si Germania aflandu-se in acest ultim val.

Via | PRNewswire  

Taguri: Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru