Automarket iti spune care e PRETUL CORECT al masinii tale

De Automarket
Publicat Luni, 19.01.2009
Stii care este pretul actual al masinii tale? Automarket te ajuta sa iti evaluezi masina in doar doua minute.

Automarket.ro lanseaza astazi primul serviciu online de evaluare auto din Romania. Pret corect pentru masina ta este o aplicatie GRATUITA puternica, extrem de corect conceputa, prin care utilizatorii Automarket pot sa afle gratuit un pret estimativ pentru masina pe care doresc sa o vanda sau pentru cea pe care vor sa o cumpere.

"Am inceput munca la acest nou serviciu atunci cand vanzarile de pe piata second-hand au inceput sa aiba probleme din cauza dificultatilor pe care le intalnesc potentialii cumparatori ai acestor masini in momentul in care se hotarasc sa contracteze un credit bancar. Nu avem pretentia ca noua aplicatie sa ofere pretul exact si neclintit al unei masini, ci sa ii arate unui roman care vrea sa vanda o masina de la ce suma trebuie sa isi inceapa calculele. Sau, de cealalta parte, sa ii indice unui potential cumparator care este pretul de achizitie la care trebuie sa se astepte atunci cand vrea sa isi cumpere o anume masina", afirma Mircea Mester, Project Manager-ul Automarket.ro

Calculul pe care a fost construit serviciul Pret corect pentru masina ta este unul extrem de complex si se bazeaza pe o baza de date oferita de anunturile postate de peste 100.000 de romani pe site-urile de specialitate din online-ul romanesc. Calculul nu face o medie si nu urmareste doar varfurile de pret pe intervalele de ani de productie, incercand sa creeze un echilibru intre preturile cerute de majoritatea vanzatorilor pentru o anumita masina si plaja de pret totala pentru modelele relativ identice existente in vanzare pe tot teritoriul Romaniei.

Vorbim de un mix de grafice care reusesc sa ii aduca utilizatorului, printru-un design curat si usor digerabil, un serviciu la care pana acum nu a avut acces.

Logica foarte coerenta a aplicatiei Pret corect pentru masina ta este garantia faptului ca fluctuatiile pietei vor fi oglindite imediat in calculul estimativ al pretului masinilor pe care publicul vrea sa o vanda sau sa o achizitioneze. Calculul nu a fost realizat intr-un moment anume, ci urmareste constant schimbarile de preturi de pe piata, evitand sa ramana in urma schimbarilor bruste de abordare din partea vanzatorilor sau cumparatorilor.

Baza noii aplicatii Automarket este creata de un alt serviciu pe care portalul nostru l-a gandit si lansat in premiera acum aproximativ un an: indexul de anunturi second-hand de pe web-ul romanesc.

Comentarii (66)

  • pret corect
    aplicatia nu imi da nici un rezultat....am introdus datele la cateva masini si nimic
    2 0
  • kokozula
    yeah right !
    "Nu au fost gasite destule anunturi
    pentru a genera o statistica"

    Mdeah ... super tare :))
    2 0
  • aiurea
    e mai mult o atracte spre a intra automarket.ro decat ceva concret.
    pe baza a 6 criterii nu poti evalua o masina. :)
    pret estimativ intre 14500 eur si 18000 eur :) si care e cel corect???
    1 0
  • Reclama la anunturi
    De fapt isi fac reclama la sectiunea de anunturi auto.... Inca un "articol de calitate" marca automarket.....
    0 0
  • ma
    Inainte sa criticati fiti numai atenti putin, nu foarte tare ca deveniti stresati. Aplcatia e foarte simpla, cauta in mobile.de si alte site`uri mari de auto modelul de masina introdus de voi, ia pretul minim, pretul maxim si pretul mediu, si asa va face estimarea. nici nu are cum altfel.
    0 0
  • LilShaq
    nu chiar corect
    deci eu am introdus ambele masini ale mele si mi-a dat niste preturi supersonice, de camatari sau samsari :)) nu e chiar corect pretul.
    0 0
  • merge
    La mine a functionat si mi-am facut o idee.

    Nu inteleg de unde vine atitudinea asta idioata a unora. "Reclama la sectiune", auzi. Pai bei Rica, NORMAL ca isi fac reclama la sectiune, ca doar e a lor. Eu unul nu am mai primit newsleter in care sa fie prezentata o aplicatie automarket, si sunt abonat de vreo doi ani la ei.

    Daca nu va convine, dati-va pe promotor sau pe alti carnati care baga stiri la doi ani dupa oamenii astia.

    Or avea si ei bube, nu zic nu, dar e cel mai friendly site auto din romania la ora asta.
    0 0
  • ZgabeartA
    Sugestie
    Buna ziua,

    In primul rand Felicitari pentru realizare, consider un bun punct de pornire pentru un eventual cumparator/vanzator.
    O singura remarca as avea de facut, pe piata auto observam diferente de pret la masinile cu 3/5 usi. Cred ca ar fi imporntant si acest aspect pentru o mai buna evaluare.

    Numai bine,
    Gabi
    0 0
  • balanel
    la misto
    Reno Symbol dci 85, 2007, 25000 km.
    6500 euro =))
    Pretul de nou - 10600 euro.
    Deci la o vechime de un an si 2 luni, ei zic ca a scazut pretul cu 4100 euro!!!
    Saracii de ei. Cine o fi facut baza de date cu estimarile?
    Eu daca as vinde masina, nu as scadea sub 9000 de euro, in nici un caz.
    0 3
  • @balanel
    Balanele, nu conteaza cat ceri tu, ci cat ti se da. probabil ca e un Symbo;l de generatie veche, ca s-a schimbat intre timp. Cat ai vrea sa iti dea pe ea, mai mult decat suma cu care ai luat-o? Hai, c-o zgarii.
    3 0
  • ce idiotenie
    Masina mea ar face 8600 euro daca ar avea 80000km si ar face 3100 euro daca ar avea 10000km. Cum naiba poti sa debitezi asa o prostie? Mai mult, daca cineva doreste sa cedeze leasing-ul si mai vrea doar 1000euro pe masina, media scade considerabil.
    ....auzi draga "Automarket iti spune care este PRETUL CORECT".
    Felicitari! Sunteti cei mai ... tari!
    0 1
  • mircea
    Problema
    Asa cum e normal, o aplicatie aflata la inceput de drum se afla inca in versiune BETA. Probleme vor exista la calcul, totul e sa facem ce trebuie pentru a le indrepta.

    Horia, astept pe mircea.mester@automarket.ro modelul pe care l-ai introdus. O sa verificam problema si va fi remediata.

    Multumesc.
    0 0
  • andrei
    aiurea
    aiuream imi calculeaza preu dupa anunturile care le dau oamenii, asa ma uit pe net la preturi si pot sa aflu in mai putin de 2 min pretu aprox pentru masina mea
    0 0
  • Girba Octav
    Aplicatia e o mare balarie ,nu merge!!!
    0 0
  • frenchbusines
    price of cars
    first of all , the price give that site are the medium price of cars found on the site of segond hand saling cars, so when we know 75% of the cars dont have romanian imatriculation , i dont think the price are good, anyway the price for a segond hand car are fix , with a rating of at least 25% low the first year and around 10% less each year more, in french that is name argus, anyway in romania segond hands car are much too expensive, people still think they can shop a car 2000 euro and sale it after 2 weeks 4000 euro , that was before but not anymore now
    0 0
  • andre02
    mie imi da 8200 la un golf 5 1.9 tdi din 2007,care la noi se vinde cu minim 13000 cu mai multi kilometri,nu stiu din ce tara le ia ,dar ar trebui sa se refere la piata noastra,si in afara cred ca doar lovit gasesti la pretu asta..
    0 1
  • reclama
    dupa ce va faceti reclama la un produs prost (nu prea merge deloc) mai bagati si comentarii "pro" scrise de voi
    1 0
  • o tampenie
    Daca voi credeti ca o masina se evalueaza numai dupa criteriile respective ...
    0 0
  • Subiectivism
    Normal ca fiecare este subiectiv si crede ca masina lui valoreaza mai mult decat rezultatul din calculator, dar e o chestie normala ca sa existe si alte oferte mai bun sau chiar persoane care au nevoie disperata de bani si atunci vand pe bani putzini.Eu cred ca e foarte bine venit acest calculator pentru cei care pot sa il foloseasca informativ si nu pentru cei care mai intra din cand in cand doar ca sa verifice daca nu cumva au facut o afacere luand masina mai ieftina si avand posibilitatea sa o vanda mai scump!Vremea "samsarilor" a apus de mult!
    0 0
  • Genial
    Este RE-VO-LU-TI-O-NAR !! Noul Gigi UltraPlus ... :))
    0 1
  • mircea
    Golf 5
    @andre: Am cautat si eu si mie imi arata 12.000 de euro, cu amendamentul ca variaza intre 11.500 si 12.000.

    Probabil ai completat gresit sau ai trecut un numar monstru de kilometri.

    Multumesc.
    0 1
  • florin63
    Pentru Balanel
    Balanel mama, aici e vorba despre preturile la "masini", nu la cutiile de conserve made in France. Pana si coreenii i-au luat de mult pe francezi. Uita-te ce motoare au scos cei de la Hyundai si apoi mai vorbim. Ca sa nu mai zic de fiabilitatea celor coreene in comparatie cu jegurile frantuzesti, ce esti neam cu Tariceanu de-ti plac asa de mult 'frantuzismele'?
    0 0
  • Acest evaluator nu poate functiona corect, din moment ce nu ma intreaba nici un cuvant despre echiparea masinii, iar una de baza costa mult sub una full options, si oricum peste valoarea maxima 'calculata' , iar kilometrajul e cam vag....adica 8.000 e la fel
    0 1
  • anonim
    fiat
    Hi! eu am un fiat brava,motor 1,2,82 CP,an fabricatie 1994,benzina si 130.000km si imi arata 2700 euro....L-am cumparat cu 1800 euro cu 90.000km....
    1 0
  • hollandman
    superpret
    mai balanele astia ti-au dat mult pe tigaia de reno ,dar au fost omenosi
    1 0
  • Crysty
    Estimare pret
    E ok. La mine a functionat.
    Automarket va felicit pt acest nou program.
    O mica sugestie: introduceti si dotari: ex aer, gamuri el. servo, airbag etc.
    1 0
  • toti destepti si restu prosti
    Sa luam urmatoarea ipoteza. O blonda a castigat la loto si vrea sa isi cumpere o masina, blonda fiind nu o intelege nimeni ce vrea si apeleaza la aceasta aplicatie si bingo, din blonda devine un pic bruneta ca macar are pretul (pe undeva mai departe) aproximativ, ca de altfel si-ar cumpara un logan cu 75000 euroi cum a facut politia romana.
    0 0
  • cristi
    calculator
    Cam aiurea acest calculator, cineva facea aluzie la "mobile. de", da dar acolo iti cere ca de altfel si autovitul sa pui ce dotari are masina , pentru ca intradevar cum spunea cineva inainte el iti calculeaza pretul la masina cheala, si apropos la mine mia zis ca face intre 9900 si 9900 de euro, cum o veni asta , cred ca doar cei de la automarket pot face asa calcule.
    0 0
  • nelutzu
    o ba da
    tocmai o scazut cu 5000 de euro valoarea masini mele,sa fim seriosi
    0 1
  • emin3m
    super tare
    La mine nici macar nu o evalueaza, am bagat toate datele si nimik, probabil face 0 Euro :))))
    1 0
  • MERGE
    Mie mi-a dat corect valorile si peste asteptari chiar ca numar de anunturi gasite. Deh ... Logan..... Ce se poate fara?
    BRAVO AUTOMARKET! Pentru cei cu Bentley si Porche Panamera - sa mai astepte - ca nu's prea multe anunturi. In rest... merge.
    1 0
  • costin
    nistor
    Este o porcarie, din punct de vedere statistic si matematic este varza.
    0 1
  • suck's
    varza.... o vrajeala totala ... scrii degeaba date de la masini si nu iti apare nika....sunteti degeaba automarket....si tu mirciulica mesteru
    0 0
  • Valentin D
    Automarket iti spune care e PRETUL CORECT al masinii tale
    Grozav! Este tocmai pretul cu care am achizitionat auto. Felicitari!
    2 0
  • Andreiu
    nu merge
    nu sunt rezultate :( offffffffffff ... hai fratilor, om fi noi in romania, dar daca nici pe net nu merg lucrurile ... e clar atunci
    0 1
  • Mie mi-a dat un pret corect, dar masina mea e destul de intalnita.
    0 1
  • mowgli
    sunteti tari
    voi chiar aveti pretentia ca un program pe calculator sa va spuna ca masina voastra valoreaza 8645,34 de euro?nu sunteti un pic absurzi? adica nu suntem in secolul 22.bine ca nu vreti sa va citeasca programul gandul si sa va faca o oferta de pret si sa va si gaseasca client cu banii jos. si daca chiar sunteti asa critici intelectuali, de ce nu faceti voi un astfel de program mai bun ca cel de la automarket? toti criticati pe aici ca automarket in sus si in jos, ca articole, dar deaia toti dati clic pe orice stire, dezabonati-va fratilor, ii o tara libera (teoretic). Toti sariti in sus ca programu e de rahat, nici nu o aparut de o zi da voi gata frate, sunteti pe front in transee.Multi poate nici nu stiti sa instalati un windows, macar incercati sa realizati ca chestiile astea iau timp, si cum am zis, e doar o estimare, nu are cum un program pe calculator sa va evalueze masina la pretul corect cu zecimale.E imposibil tehnologic vorbind.

    Cum sa mai spus programul se bazeaza pe alte masini din aceeasi categorie vandute de alti oameni pe net, nu uitati ca sunt f multi care cer 1 euro pe masina, asa la bascalie, si asta da peste cap evaluarea.Fiti mai ingaduitori, e doar un amarat site romanesc.

    TOATA STIMA SI TOT RESPECTU PENTRU AUTOMARKET.chiar daca nu sunt toate stirile cele mai noi, sincer sa fiu nu am rabdarea si timpul sa stau sa rasfoiesc prostii pe youtube.asa ca faceti treaba in locul meu, deci sunt bine venite.

    In ceea ce priveste greselile de ortografie, domnilor abonati, sunteti abonati la un newsletter despre lumea auto, nu la un forum de gramatica de clasa a 8-a, iar faptu ca puneti o virgula in plus si automarket o uita, nu va face mai destepti.
    0 0
  • Chucky
    Prosti ca noapte in masina fara faruri
    @Automarket: Bravo
    @Astia impotriva: mwe.....d-aia nu iese nimik bine ca taiati si spanzurati din prima si nu acordati o sansa....nici macar nu asteptati o explicatie. Duceti-va si cautati pe net pe toate site-urile si gata. Nu inteleg ce e asa greu. Bft!

    In ciudat feedback-ului dat de tzaranii astia prosti, sa continuati dezvolarea programului ca in final poate iese ceva care sa indrume lumea sa cumpere/vanda la un pret ok.

    PS: indiferent de rezultatul obtinut eu recomand sa verificati si 1-2 site-uri de specialitate ca sa va asigurati. Bft!
    0 1
  • sunshine64sm
    COEFICENT DE INTELIGHENTA
    Tare As Fi Dorit Ca Daca Tot Calculeaza Computerul "pretul corect", Pentru Ca Computerul Stie Mai Bine Ca Mine (!!), Sa Faca Si o Estimare Exacta Ca Sa Vada Care Este Valoarea Exacta Cit Am COEficentul de InteliGENTA. Tot Asa Asta e Valabila Si Pentru Cine o Conceput Acest Genial Algorithm de Calcul, Care Produce Cele Mai Spectaculoase Rezultate. Chiar Stau si Ma-ntreb Daca Avioanele Care Daca Le-ar Projecta, ar Avea Chiar Si Cea Mai Mica Sanza Sa sboare Vreodata... Tare Mai As fi Curious De Coeficientu Miu de Intelighentie...
    0 1
  • florin
    preturi automarket
    mi-e greu sa cred ca masina mea valoreaza doar 10.000 de euro, chiar daca in acesti bani intra si optionalele(tempomat, xenoane, scaune incalzite, etc) a propos am skoda octavia 2, 2005, 90.000km, 105 calutzi
    0 1
  • Mircea
    Felicitari Automarket
    Aplicatia functioneaza.
    De vina sunt pampalaii care nu stiu nici macar sa faca o cautare cum trebuie.
    Bai aiuritilor, tineti cont de faptul k o parte din anunturi sunt puse tot de unii ca voi care isi supra-apreciaza cutiile cu roti (ex. Opel Vectra 2001, 9000EURO?!!?...cred k glumeste).
    De asemenea kilometrii sunt de cele mai multe ori fictivi.
    Incercati sa cautati dupa marca, model si an de fabricatie si sa vedeti k rezultatele sunt foarte apropiate de realitate, apoi mai triati-le cu motorizarea si CP.
    Eu nu pot decat sa ii felicit pe cei de la Automarket pentru program (chiar se foloseste de situatia de pe piata) si sa ii rog calduros sa continue lucrul la program pentru k se poate si mai bine de atat.
    Iar pt cei care sunteti impotriva, vedeti k este un buton in stanga-jos, scrie start pe el.Click acolo si dupa aia pe ala rosu. Iar click pe ala rosu care apare si tocmai ati devenit mai inteligenti.
    GO AUTOMARKET!
    1 1
  • Samsaru'
    Ofer 1000 de Euro peste pretul calculatiei
    Ofer 1000-1500 de euro in plus peste pretul calculatiei de pe site.
    Asigur inclusiv actele si toate procedurile necesare.
    0 1
  • pret
    O MARE TEAPA.......PENTRU AFLAREA PRETULUI UNEI MASINI
    0 1
  • oricand samsarule....si daca oferi 500 in plus.
    0 1
  • mircea
    alfa romeo
    NU E BUN DE NIMIC .......
    1 0
  • mowgli
    100% functional
    merge programu, nu stiu ce tot vorbiti. BMW 318 din '85 250.000 km, pret intre 1800-1800 in functie de dotari.Corect, pt ca masina nu are nu stiu ce dotari, si nu prea se tine socoteala de ele.

    Programul iti spune cat ar trebui sa fie masina ta, nu cat ceri tu pe ea.Cu totii vrem preturi mari, dar hai sa fim realisti.Unii din voi asa va laudati harburile de renault si skode si prostii de parca sunt masini carora in timp le creste valoare, si multe din ele nu valoreaza nici macar cat scrie programul.O sa va dati seama cand mergeti in piata...
    0 1
  • pt samsar
    Daca zici tu 1000 asa sa fie.
    Passat 2006, 2.0 TDI 85000, DSG cu multe optionale. Deci cam 20000 zici tu.
    Maine facem actele. Te tine?
    0 1
  • pt mircea
    deci tu zici ca e corect,,,o mare prostie...foarte mare.
    adik un logan 1.6 16V din 2007 care are 18000 km cumparat cu 10000 euro valoreaza dupa 2 ani 2000euro???cat prostie...nu au avut ce face astia de la automarket..ar face bine sa il mai verifice de mai multe ori si apoi sa posteze asemenea anunturi..o zi buna
    0 1
  • Cosmin
    problema...
    este ca acest calcul automat se face doar in baza anunturilor de vanzare cumparare de pe site-ul automarket ( si nu tine cont de leasing:)))
    de ex. la un calcul pt vw tiguan benzina 1.4-150 cp este afisat un pret de doar 12000 euro...si asta pt ca la acest model aveti un singur anunt de vanzare, de fapt o cedare leasing, unde omul vrea 12000 euro si unde se mai platesc n rate de x euro, pe care calculatorul nu le ia in consideratie:d
    dar...e o idee buna
    0 1
  • lupu_vitezomanu
    la mine a dat exact
    nu stiu care e faza ca vad ca se plange lumea ca nu e pretul cat vor ei..ori se simt frustrati ca au luat teapa la achizitionarea masini..ori programul mai trebuie ajustat avand in vedere cu spunea cineva ca acest program cauta in alte anunturi si cum la noi sunt "neinmatriculate" multe de vanzare nu iasa socoata bine.eu unu am incercat si mia dat exact
    am o ascona din 82 motor 1.6 motorina.am dat 1300,pret care mia iesit si pe calculator...bine varia intre 1200 si 1500 in functie de dotari.eu am de toate si e si tuning...dar aia sa scazut deoarece am luato de la un amic :) si am observat ca daca cauti masini care sunt mai vechi adica deja inmatriculate deoarece nu aduce nimeni acum ascona din 82 din germania sa o dea in tara , afli pretul corect...deci mai lasa-til sa mai creasca sa se obisnuiasca cu piata si dupaia om vedea
    0 0
  • PICACIU
    MAI GOGOSARILOR
    BAI CASTRAVETE CUM DRACU NU AI GASIT MASINI CA SA-MI SPUI PRETUL .
    PAI ATUNCI DE CE IMI SPUI CA POTI SPUNE CARE E PRETUL CORECT LA MASINA MEA.
    DU-TE IN BORCAN ALATURI DE GOGOSARI SI CONOPIDA DAR SA TE MANANCE PUSCARIASII.
    0 0
  • raduku
    Aplicatie
    Merge, valoarea calculata este doar un pret minim, ca sa ne facem o idee ... :-)
    0 0
  • da, cum sa nu
    Pai nu are nicio relevanta calculul asta pentru ca preturile sunt estimate in functie de alte anunturi. In plus iti da un interval de vreo 1000 de euro. deci...
    0 0
  • Florin
    nu mergeee
    nu merge deloc frate
    cat costa un lamborghini reventon
    second hand
    0 0
  • cristi
    DECI ASA FUNCTIONEAZA !!
    La o masina veche e prea mare pretul (ex: dacia 1310, 1.4 = 600 E)
    Si la o masina mai noua ii da mult prea putin , si poate sa fie in 3/5 portiere sau cu tuning , sau cu pete de rugina etc.
    0 0
  • Pentru mine e OK
    Eu am o solenza 2004 42000 mii km Confort , primul propietar si doresc sa o vand, eu am stabilit un pret de 2900 euro , dar la testu asta mi-a dat 3400 euro deci e corect frate ))))))))))))).
    Maine ii cresc pretu masinii, ce pana mea.)))) Pret minim
    0 1
  • razvan
    aplicatia cu pretul corect
    este o mare cacealma. Fara suparare.
    1 0
  • hpower
    !E bun.
    Mie mi-se pare super tare!am calculat pretul la vreo 5 masini care le cunosc si eu zik k mi-a dat bine!nu uitati ca dotarile la o masina conteaza foarte mult!Fiti realisti!!
    0 0
  • Mi se pare destul de interesant iti faci o idee
    0 0
  • octavia
    o prostie o skoda octavia 2 din 2007 1.9 tdi elegance ,78000km mi-o estimeaza la 8200 si in piata nu o iei fara 9200-10000!!!!!
    0 2
  • nicolae paul
    evaluare auto
    mai bine descifrezi manuscrisele de la marea moarta decat sa evaluezi o masina dupa metoda automarket.puteti sa faceti kk pe metoda (sau in ea dupa placerea fiecaruia).
    0 0
  • ANTONIO
    PROBLEMA
    NU IMI VINE SA CRED CAT DE MULT SCADE AVALUAREA UNUI PRET DIN CAUZA CATORVA KILOMETRII IN PLUS SAU IN MINUS NU ARE CUM
    0 0
  • ANTONIO
    PASSAT
    AM PASSAT DIN 2000 1.9TDI150.000KM SI O ESTIMEAZA LA3500EURO
    3 0
  • Aplicatia
    Salut im ziceti si mie de unde pot sa descarc aplicatia??
    Mersi!
    0 0
  • cum pot sa aflu si eu pretzul corect ca nu gaesc sa intru in aplicatie
    ms
    1 0
  • NT83EGR
    Cât costă
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru