Autovot 2008 s-a incheiat

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.02.2008
Astazi editia a doua a concursului Autovot a luat sfarsit. Peste 7100 de vizitatori au votat masina preferata in Romania.

Esential

7177 de oameni au votat modelul preferat in cadrul concursului Autovot 2008.
12.028 de puncte a insumat castigatorul categoriei General.

La sfarsitul lunii ianuarie, Automarket a lansat a doua editie a concursului Autovot, primul top anual auto intocmit de public. In cele trei saptamani de votare 7178 de oameni au votat modelul preferat, lansat anul trecut pe piata din Romania. Userii au avut de ales intre 34 de modele lansate anul trecut in Romania.

Numarul neasteptat de mare al participantilor la concurs a dus la o competitie destul de stransa in cazul celor trei categorii. Modelele castigatoare, al caror nume le veti afla abia pe 28 februarie, la o luna de la lansarea oficiala a concursului, sunt deja foarte populare pe piata romaneasca.

Pentru moment va putem dezvalui doar atat: castigatorul categoriei General a reusit sa acumuleze 12.028 de puncte din partea utilizatorilor, un total care il plaseaza in fruntea clasamentului la mare distanta de locul 2. Nu aceeasi situatie se inregistreaza si la celelalte categorii, opiniile cititorilor fiind foarte impartite in ceea ce priveste designul si calitatea modelelor.

Automarket va rasplati fidelitatea userilor sai, premiile finale pentru votanti urmand sa depaseasca 3000 de euro.

Acestea reprezinta pachete de infrumusetare a masinii oferite de Expert Detailing si electronice auto (GPS, detectoare de radar si boxe) oferite de sono.ro.

Anul trecut, concursul AUTOVOT 2007 a fost castigat de Alfa Romeo Brera, modelul italian fiind secondat de Opel Corsa si Audi Q7. Ramaneti pe Automarket.ro pentru a descoperi pe 28 februarie modelul pe care publicul roman l-a ales pentru titlul Autovot 2008.

Taguri: Autovot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru