BMW a fost premiat la Detroit pentru motoarele sale

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 29.01.2009
Motoarele BMW de trei litri diesel cu sase cilindri in linie au fost premiate de publicatia Ward’s Auto World in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Publicatia americana Ward’s Auto World a inclus motoarele diesel de la BMW in cadrul topului “10 Best Engines”. Propulsoarele diesel cu sase cilindri in linie sunt folosite pe BMW 335d, 535d, 635d, precum si modelele X3, X5 si X6 in versiunea xDrive35d. In cadrul acestui top sta si motorul BMW de trei litri cu sase cilindri in linie, alimentat cu benzina si supraalimentat cu doua turbine.

BMW este constructorul cu cele mai multe distinctii obtinute la aceasta competitie organizata de Ward’s Auto World. Castigatorii acestui concurs au fost premiati in cadrul Salonului Auto de la Detroit, iar selectia a fost facuta de un juriu de experti care a selectat cele mai inovative sisteme de propulsie disponibile pe piata din Statele Unite ale Americii. Motoarele BMW cu sase cilindri sunt pentru a treia oara in topul “10 Best Engines”, in timp ce titlul de “Cel mai bun motor al anului din lume” a fost adjudecat de doua ori de catre BMW in 2007 si 2008.

Via | BMW

Comentarii (2)

  • georgel
    Au dat spaga...
    Stai sa vezi cum o sa castige renault nissan acum cand or sa scoata noile motoare.eu sunt foarte multumit de dieselul meu de pe logan.
    0 0
  • http://www.linku2.net
    Georgel glumesti sper :)
    Intrebare: Ce are in comun un BMW si un Logan ? R: Cel mult soseaua pe care se deplaseaza ! Masini bune Renault nimic de comentat am chiar eu una dar ... totusi vorbim de BMW. A fi multumit de un motor diesel mai degraba spus o jucarie diesel de care am si eu pe symbol ul meu e una dar sa crezi ca Renault se ridica la standardele bmw e grav.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru