BMW a lansat un set de accesorii aerodinamice din carbon pentru M3

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 29.06.2010
Cei de la BMW oferă și în Europa elementele din plastic ranforsat cu fibră de carbon disponibile până acum exclusiv pe un pachet special în SUA.

Posesorii şi clienţii de BMW M3 vor putea să îşi cumpere un pachet aerodinamic din fibră de carbon. Acesta este compus din trei elemente – un splitter pentru bara faţă, un spoiler pentru capacul portbagajului şi un set de capace pentru oglinzile laterale. Aceste elemente erau oferite până acum doar în Statele Unite ale Americii alături de pachetul Competition pentru M3. Acum, aceste accesorii sunt oferite oricărui posesor de M3, fie el Coupe, Sedan sau Cabrio.

Toate elementele sunt rigide, uşoare şi eficiente din punct de vedere aerodinamic. Acestea sunt realizate din CFRP – plastic ranforsat cu fibră de carbon.Graţie unui proces de laminare, aceste elemente sunt protejate de razele ultraviolete şi nu se vor degrada in niciun fel – fiind exclusă posibilitatea apariţiei unor dungi galbene în textură sau a crăpăturilor. Din acelaşi material este realizat şi panoul de plafon opţional al lui M3 E92 Coupe. Comandarea unui asemenea plafon elimină posibilitatea montării unei trape.

Fiind vorba de un accesoriu de perfomanţă omologat de BMW, fiecare element dintre cele trei menţionate mai sus beneficiază de o garanţie de doi ani.

Preţul accesoriilor respective diferă de la un dealer la altul, iar disponibilitatea pe piaţa din România nu a fost încă anunţată.

Via | MotorAuthority

Comentarii (9)

  • Calfiornia
    E si normal sa fie setul pentru USA , mai multe M-uri ca aici nu am vazut nicaieri.
    In USA nu exista criza se vand BMW-urile ca painea calda , M3-urile se vand mai bine ca un 335i din Europa.
    12 2
  • bmw in america
    Asa e, bmw are un mare avantaj in america anume tractiunea spate care in acolo are ceva traditie. Si adevarul e ca raportul calitate pret este foarte bun la masina asta. Asa de curiozitate cate circuite sunt pe acolo prin zona si cam cat costa intrarea ora tura sau ma rog cum se face tarifarea.
    5 3
  • ///M-urile.......superbe masini.
    pacat ca nu se mai fabrica manual asa ca in anii90'
    cine cumpara un ///M nu il cumpara neaparat pt sportivitate, il cumpara mai degraba pt prestigiu......
    este o onoare sa detii un asemenea model........
    9 2
  • M3
    Sunt fan Audi/Ferrari dar trebuie sa recunosc ca M3 arata foarte bine. Asta si Z4.
    9 1
  • BRAVO
    Una dintre cele mai sportive masini din lume :http://www.bmwblog.ro/2010/06/21/comparatie-bmw-m3-2010-cu-pachetul-competition-vs-audi-rs5/
    5 2
  • :)
    asta se zice pe blogul bmw w firesc! lexus is f e cu o sec mai slab pe circuti! in rest e la fel de sportiv ca si m3!s-au facut destule teste cu M3 si alte sportive si s-a dovedit ca mai sunt masini care se ridica la nivelul M3-ului!!
    2 6
  • @edi80
    Bineinteles ca sunt, insa feeling-ul pe care il ai intr-un M3 este de neegalat. Cine a mers cu unul stie despre ce este vorba
    7 1
  • @edit80
    Este pe bmwblog , dar nu ei au spus asta . Cei de la SPORT AUTO au spus ca BMW este mai bun. Oricum daca asta este mai bun , dar viitorul M3??!!
    6 2
  • lolll
    da RIO si tu stii ca doar ai condus:)))
    2 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru