BMW a organizat xDrive Tour in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.10.2008
BMW a organizat intre 23 septembrie si 26 octombrie evenimentul xDrive Tour in Romania.

BMW organizeaza, in aceasta perioada, unul dintre cele mai ample evenimente dedicate clientilor si pasionatilor marcii. Acesta se numeste xDrive Tour si consta in testarea modelelor BMW echipate cu tehnologia xDrive de catre participantii la acest eveniment, sub indrumarea instructorilor BMW Fahrer Training.

xDrive Tour este organizat intre 23 septembrie si 26 octombrie. In aceasta perioada, peste 1200 persoane vor participa la eveniment. Invitatii au fost instruiti de catre o echipa de la BMW Fahrer Training, alaturi de pilotul Claudiu David, invitatul special BMW Romania la eveniment.

BMW Fahrer Training este un program dezvoltat de BMW in Europa si consta in instruirea posesorilor si pationatilor marcii BMW, de catre instructori specializati.

Cu aceasta ocazie, BMW a lansat in Romania modelul 320d echipat cu xDrive, oferind in premiera sistemul de tractiune integrala pentru acest model, echipat cu un motor diesel cu patru cilindri. Aceasta lansare constituie o premiera deoarece xDrive era disponibil pana in acest moment exclusiv pentru modelele echipate cu motor cu sase cilindri.

Pentru a putea aprecia calitatile off-road ale modelelor aflate in test, BMW a ales circuitele de motocross de la Campina si Cincisi. Sistemul xDrive a fost de asemenea testat si pe soselele de munte ce legau locatitatile mentionate.

Taguri: BMW, xDrive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru