BMW a prezentat cel de-al doilea teaser al concepului Vision

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 28.08.2009
Bavarezii de la BMW au lansat inca un teaser pentru conceptul Vision EfficientDynamics, model pe care il vor prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Germanii de la BMW au prezentat inca o imagine cu noul concept Vision EfficientDyanmics. De data aceasta, imaginea surprinde ceea ce pare a fi aripa din spate a modelului. Din aceasta perspectiva putem observa stopurile cu LED prezentate in prima imagine teaser, precum si misteriosul spoiler albastru. Alaturi de acest spoiler, modelul Vision EfficientDynamics prezinta o linie albastra, care pare sa fie prezenta pe intregul profil al acestui concept.

O sursa din cadrul BMW a dezvaluit faptul ca noul Vision EfficientDynamics este un supercar hibrid, echipat cu un motor diesel. Alaturi de motorul electric, conceptul furnizeaza in jur de 800 Nm si consuma doar 3.5 litri la 100 kilometri. Acceleratia de la 0 la 100 km/h este realizata in mai putin de 5 secunde, dar puterea noului Vision EfficientDynamics nu a fost inca dezvaluita. In conditiile in care modelul poate realiza o acceleratie 0-100 km/h in doar cinci secunde si consuma doar 3.5 litri la 100 km, performantele motorului se ridica la un nivel deosebit.

Via | WorldCarFans

Comentarii (6)

  • abia astept sa vad cum arata
    800 NM, 0-100 km/h in doar cinci secunde si consuma doar 3.5 litri la 100 km????!!!!!!!
    8 0
  • BMW
    EU iam zis cocalarului ca BMW stie ce face si nu e o masina oarecare ci o super masina.
    2 4
  • @BMW-eu
    daca te referi la mine esti un mare c....n, deoarece niciodata mu m-am legat de BMW spunand ca face masini jalnice, urate, ne performante sau lipsite de tehnologie. Sunt chiar FAN BMW si respect f. mult marca. spune-mi un comentariu in car m-am legat de BMW.

    P.S. ai grija ce scrii !!! ("EU "iam" zis...)
    2 1
  • Eustake
    bmw...
    BMW tot timpul a declarat niste cifre la consum care s-au dovedit a nu fi adevarate. Mi-e greu sa cred ca poate consuma doar atat la bestia de motor pe care o vor scoate :) Sa nu uitam, vb de BMW, o masina care e cunoscuta ca papa benzina.
    1 1
  • .
    papa benzina dar masina asta e pe diesel si are si un motor electric.
    0 1
  • tot bmw...
    ptr eustake
    poate in cercurile de necunoscatori in care te invarti tu sunt bmw urile cunoscute ca "papa" benzina... raportul putere-consum furnizat de motoarele produse de bmw este in top..... mai informeaza te...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru