BMW ar putea crea un model M bazat pe Seria 1

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.07.2009
Noul director al diviziei M de la BMW a anuntat ca nu vor crea un M7 sau un X1 M, dar analizeaza posibilitatea dezvoltarii unui Seria 1 in versiune M.

Fostul director ar diviziei MINI de la BMW a devenit seful diviziei M a producatorului bavarez. Dr. Kay Segler a dezvaluit o parte din intentiile sale cu privire la divizia M intr-un interviu acordat celor de la Automotive News. Astfel, BMW nu va produce un M7 sau un X1 M, dar ar putea crea un model M bazat pe Seria 1. Seful diviziei M a motivat alegerile facute de el si de colegii sai prin faptul ca un model M7 ar avea costuri de dezvoltare prea ridicate, care nu ar fi recuperate prin vanzari.

Costurile ridicate de dezvoltare sunt motivul pentru care BMW nu va produce o versiune M a lui X1 in perioada urmatoare, iar versiunea M a lui Seria 1 este inca sub semnul intrebarii. Directorul diviziei M va anunta daca vor crea un model M bazat pe BMW Seria 1 peste aproape un an. Perioada mare de timp anuntata pentru a lua aceasta decizie este motivata de situatia economica mondiala si analiza pe care trebuie sa o efectueze directorii diviziei M pentru a stabili daca versiunea M a lui Seria 1 este profitabila.

Via | Bimmerfile

Taguri: BMW, M7, Mini, Seria 1, Seria 7, X1

Comentarii (1)

  • E46 FAN
    vreau si eu o jucarie
    voi renunta la e46 numai pt un seria 1 coupe sau M. astept cu interes decizia lor
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru