BMW M5 primeşte un pachet de 660 CP de la Kelleners Sport

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 22.06.2012
Cel mai rapid BMW M5 creat vreodată a fost piesa de rezistenţă a celui mai iute model realizat de tunerii de la Kelleners Sport.

Kelleners Sport a prezentat noul KS5-5, versiunea modificată a noului BMW M5. KS5-5 este cel mai puternic model dezvoltat de Kelleners şi oferă 660 CP şi 790 Nm, fiind capabil să atingă o viteză de peste 330 km/h. Specialiştii de la Kelleners nu au specificat noile performanţe ale lui M5, dar modelul era capabil încă de la plecarea din fabrică să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.3 secunde şi să atingă o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

Pachetul de tuning de la Kelleners include şi un kit aerodinamic, alături de un sistem de evacuare sport şi o suspensie sport. Pachetul estetic include un spoiler faţă redesenat, un spoiler montat pe capacul portbagajului şi capace pentru oglinzi laterale, toate piesele fiind realizate din fibră de carbon. Modelul primeşte şi un set de jante din aliaj de 20 inch şi un interior îmbrăcat în piele cu cusături speciale.

Versiunea standard a lui BMW M5 dezvoltă 560 CP la 6.000 rpm şi 680 Nm de la 1.500 rpm. Modelul este oferit doar în compania unei transmisii automate cu şapte trepte, care struneşte exemplar cei 560 CP de la 0 până la viteza maximă.

Modelul are un consum mediu de 9.9 litri la sută, în ciuda faptului că are o masă de 1.945 kilograme şi este echipat cu un motor V8 twin-turbo de 4.395 centimetri cubi.

Via | BMWBlog

Comentarii (14)

  • Super tuning...Agresivitatea este in prim plan!!! I love M5!!!
    9 3
  • ,,cel mai rapid bmw m5 creat vreoadata''! dupa cunostintele mele e m5 hurricane de la G power care are vreo 800 cp sau ai putea sa ai dreptate daca te referi la modelul F 10 cel din poza
    6 2
  • Ciudat este ca unii de la o revista de afara au obtinut cu M5 560 CP suta in 3,7 secunde, asta 100 CP in plus cam slabut.
    2 4
  • Pinguinul_nuclear
    Doar atat poate???Ma asteptam la mai mult de la un Bmw.Oricum este superb.
    3 4
  • Heeee......Iar au inceput sa viseze,fanii Bmw,pe Am.
    5 4
  • ce destept esti ff sau cum te numesti tu:)))si tu vizezi la asa ceva iti zic eu....chiar daca nu esti fan bmw,ti l-ai dori sa-l ai in garaj(si mai ales sa fie al tau)asa ca ...ciocu mic....mai bine taceai si nu spuneai ceea ce ai spus!!!
    6 6
  • @john_range
    Pentru mine, nu-i un vis,pt mine e realitate,eu daca vreau pot sa il cumpar,dar asta ar insemna sa imi vand CTS-ul (Cadillac),si oricum si versiunea standart de la Bmw ,cea de 560 cp,m-ar multumi,nu trb neaparat acesta de 660 cp.Cu respect ' ff'' .
    6 8
  • @NO NAME...Hai sa ne laudam acuma...sa fim seriosi acuma cine te mai crede si pe tine,oricum nu te cunoaste nimeni asa ca poti sa zici ce vrei!!!Asa si eu pot sa zic ca maine imi cumpar un Lamborghini aventador..oricum daca vrei ma crezi daca nu atunci nu!!!Infine tu compari CTS-ul cu un M5 la pret si la performante si la motor....nu prea are sanse iti zic eu???Eu sunt fan in general de automobile nu neaparat BMW,dar daca aceasta marca o detin in prezent....aceasta este pt mine prima acum!!!Daca maine voi detine un Mercedes sau un Lexus,tot timpul acea va fi prima marca pt mine....Numai bine!!!
    2 3
  • @
    john_range>Ai mare dreptate,nu contest dreaptatea ta ,si pe mn nici nu ma intereseaza care ma crede sau care nu ca am yo Cadillac CTS,eu sunt bucuros ca il am ,este o limuzina excelenta,iar in ceeea ce priveste performantele si spotivitatea ,ai mare dreptate nu se compara cu un Bmw,dar un CTS-V ar fi mai aproapiat.Si inca o referire,eu m-am referit lka factul ca daca vand cts-ul,am sanse mari sa mai adaug cv si sa il cumpar.Desi,de data viitoare, as alege o limuzina cu consum cv mai mik,si exact ceea ce ai precizat tu la sfarsit '' un Lexus'',cu motor hybrid,mar interesa.Ce parere ai?Cu stima!!!!!
    6 0
  • @john_range>Si inca cv,eu te cred daca tu spui ca vrei sa iti cumperi un Lamborghini Aventador,pt ca nu as avea dc sa nu te cred vorba ta care ai spuso mai sus ''oricum nu te cunoaste nimeni '',espresia asta duce la faptul ca ,nu ai de unde sa sti cu cn stai de vb in ziua de astazi.......tu poti maine sa te intalnesti cu un om pe strada si sa te intrebe '' cat este ceasul'',si tu sa ii spui ca un om civilizat ,fara sa iti dai seama ca acel om cu care ai vb este criminal in serie sau mai stiu yo ce ......miliardar.Mult norok!!!!!!!!
    5 0
  • @ff....ai mare dreptate in ceea ce ai spus in comentariile tale...apreciez mult ceea ce ai zis...Bafta si mult noroc sa ai la Cts...e o masina frumoasa si mai rara pe la noi..eu apreciez orice marca auto si cadillac...nu sunt fixist,cum cred unii...infine oricine e liber sa creada ce vrea despre altii..conteaza cum suntem noi insine,nu ce cred altii in necunostinta de cauza!!!Sincer am dat un exemplu de Lamborghini aventador pt ca intradevar e masina la care visez,dar numai cu gandul ma pot apropria de ea,sau cand o vad pe strada,dar nu sa fie a mea!Eu cred ca fiecare fan de automobile are un vis la o masina respectiva!!!Iar de Lexus ti-am dat un exemplu pt ca sunt fan de asa ceva si imi place foarte mult..e o idee buna daca chiar te-ar interesa...Sincer si eu mi-as dori un LS imi place foarte mult sincer,dar deocamdata ma multumesc cu ce am pt ca am alte planuri !!!Numai bine si mult noroc!!!
    4 0
  • @john_range>Mersi pentru sfat!!!! Intr-adevar ,LS-ul este o masina superba si silentiosa datorita motorului hybrid ,chiar imi place foarte mult,si imi mai place la el felul in care se culiseaza scaunul pasagerului din spate-dreapta,la fel ca la (Maybach).Oricum in principiu imi place,sunt curios cum va arata viitorul model de Ls,de un lucru ;sunt sigur ca va arata foarte bine si va fi mult tehnologizat,dar daca ar fi sa aleg ,as ramane la un Gs ,pentru ca este si mai mik pretul.Si oricum nu as vrea sa imi dau CTS-ul prea curand.Multa bafta !!!
    6 0
  • @john_range.Apropo,poftim un site interesant,care iti arata poze cu t marcile de automobile+cele care vor aparea+specificatiile acestora ,cv mai jos : www.netcarshow.com .Sa imi spui cum ti se pare.Mult norok!
    5 0
  • iar a dat cu mucii in fasole melteanul care viseaza la rakete cu stema bmw in bot!!
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru