BMW M6 Coupe şi Cabrio vor primi cutie manuală cu 6 trepte

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 01.06.2012
BMW se pregăteşte să ofere publicului din SUA şi Europa opţiunea unei transmisii manuale cu şase rapoarte pentru modelele M6 Cabrio şi Coupe.

BMW ţine mult la puriştii gamei M şi le promite o surpriză în următorii doi ani. Două dintre cele mai puternice expresii ale diviziei Motorsport, mai exact M6 Coupe şi M6 Cabrio, vor fi oferite publicului şi cu opţiunea unei transmisii manuale, pe lângă cea automată cu dublu ambreiaj, disponibilă în prezent. Informaţia a fost furnizată de o sursă din interiorul BMW pentru publicaţia britanică Car & Driver.

Transmisia manuală, cel mai probabil cu şase rapoarte, va fi disponibilă atât în Europa cât şi în America de Nord, însă este momentan necunoscută diferenţa de preţ dintre ea şi cea automată DCT. Aceeaşi măsură ar putea fi aplicată şi pentru actualul M5, despre care s-a spus că va primi o cutie manuală doar pe piaţa din Statele Unite.

Actualul BMW M6 foloseşte o transmisie automată DCT cu şapte rapoarte şi dublu ambreiaj, asistată de sisteme ca Launch Control şi Low Speed Assistance. Nu lipsesc nici padelele ascunse în spatele volanului pentru a uşura folosirea modului secvenţial.

via l egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru