BMW Project-i va ramane un model premium

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 09.03.2009
Oficialii BMW au subliniat faptul ca noul Project-i va ramane un model premium in cadrul acestei marci.

Oficialii BMW au anuntat ca modelul intitulat Project-i va fi produs in cadrul marcii BMW si ca nu vor crea inca un brand pentru modele ecologice. Project-i va fi creat independent fata de alte modele BMW si echipa de dezvoltare a acestui model va lucra la o intreaga gama de modele de oras ecologice. Primul model din gama Project-i va fi un inlocuitor al legendarului BMW Isetta.

Solutiile tehnice pentru aceasta gama trebuiesc definitivate pana in anul 2015, moment in care BMW intentioneaza sa inceapa comercializarea noului Project i. Desi descrierea acestui model duce cu gandul la un low-cost, BMW a anuntat ca noul Project-I este un concept cu totul diferit de low-cost. Noul model va avea dimensiuni similare cu cele ale lui Tata Nano, dar va fi orientat catre segmentul premium.

Prima parte din dezvoltarea lui Project-i a fost realizata prin lansarea programului pilot MINI-E. Informatiile obtinute in urma desfasurarii programului pilot Mini-E vor fi folosite pentru a afla nevoile consumatorilor, precum si dorintele acestora.

Noile modele de oras vor disponibile in versiuni cu trei si cu patru roti, si vor fi construite in zone adiacente pietelor pe care le vor servi.

Via | MotorAuthority

Taguri: BMW, Mini, Mini E, Project i, i

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru