BMW scoate la licitaţie câteva modele clasice

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 19.09.2010
Oficialii BMW au decis să scoată la licitaţie câteva din modelele clasice care se află în posesia muzeului bavarez.

Constructorul german BMW a decis să scoată la licitaţie câteva modele vechi care se află în posesia muzeului bavarez. Este pentru prima dată în istoria auto când un constructor decide să vândă o serie de modele clasice care îi aparţin. Pentru început, oficialii constructorului bavarez vor veni la licitaţia de la Bohnams din Dubai, care se va desfăşura în luna octombire, cu un BMW M1 şi un BMW 3.0 CSL.

"Pentru început, sunt sigur că am făcut o alegere bună în ceea ce priveşte locul şi partenerii", a declarat un apropiat al lui Karl Baumer, director BMW Classic. "Vânzarea şi cumpărarea de modele clasice face parte dintr-o gamă de noi servicii. Scoaterea la licitaţie a celor două automobile este prima noastră mutare în această direcţie", a declarat Karl Baumer.

Din 1990, BMW M1 şi BMW 3.0 CLS au intrat în patriomoniul BMW Classic. Cele două modele au fost restaurate şi au fost prezente la numeroase evenimente auto. "În acelaşi timp vrem să ne consolidăm prezenţa în Orientul Mijlociu", a declarat Ralf Vierlein, director de vânzări BMW Classic.

Via | BMW

Comentarii (9)

  • Vand istorie,- 5 lei Kilu'
    16 6
  • rondiuri
    2 4
  • BMW
    esti sigur ca o vand la 5 lei kilu?
    citeste si vezi, unde le vand .... in Arabia.Acolo unde probabil sunt cei mai bogati oameni ai planetei, si totodata cei mai multi colectionari auto.
    E o miscare inteligenta a celor de la BMW, tinand cont de viitorul potential al pietelor auto din Peninsula Arabica
    5 14
  • Vasile Brutaru
    Penibili.
    Astia de la Bmw ar vinde-o si pe masa ca sa mai faca un ban.
    Cat de cretini sunt, auzi sa-si vinda modelele din muzeul propriu.Cate branduri auto ati auzit ca au mai facut asa ceva?
    Si cand te vei duce la muzeul Bmw , o sa vezi slideuri in powerpoint, pe un lcd de 2 m si un nene de acolo va incerca sa te faca sa iti imaginezi cat mai exact cum aratau modele care au facut istorie in cadrul companiei.
    Si cum fanii Bmw or sa se aprinda imediat, le vand un pont:ia cautati pe goagal cam cum arata muzeul AUDI !!!
    27 8
  • poate vasile ai tu pe undeva dreptate dar vezi ca si cei de la audy si-ar vinde acele cateva Marii cu sute de palarii la preturi cu diferente de zeci de mii de euro...ma rog la cei care prinde ...
    4 5
  • Replay
    Ptr Vasile Brutaru. Nu te supara dar muzeul BMW e net superior celui AUDI. Cauta tu pe google muzeul BMW ca poate nu l-ai vazut.
    4 5
  • cipsius
    mda, doar asta inteleg cei slab cu duhul
    daca ati fi citit mai atent articolul vedeati ca acolo scrie: '' .... şi cumpărarea de modele clasice ...'' si '' ... Cele două modele au fost restaurate şi au fost prezente la numeroase evenimente auto...''. Asa ca BMW nu isi vinde colectia de masini prezentata in muzeu pentru ca are nevoi de bani, vezi vasile brutaru. ei le cumpara, le restaureaza si apoi le revand, decat sa le las in paragina prin cine stie ce garaje. Jos palaria BMW, asta da respect fata de istoria ta, si chiar si o strategie de marketing interesanta.
    5 1
  • Vasile brutaru
    @cipsius
    "Constructorul german BMW a decis să scoată la licitaţie câteva modele vechi care se află în posesia muzeului bavarez. Este pentru prima dată în istoria auto când un constructor decide să vândă o serie de modele clasice care îi aparţin."

    Ce nu intelegi de acolo?
    Da , am priceput ca aceste doua modele au fost restaurate, dar ce tu ai impresia ca BMW avea vreo 20 de bucati din fiecare si a zis hai sa mai restauram cateva si sa le vindem prin DUBAI?Scrie clar ca apartineau muzeului, si cum un muzeu nu cred ca tine n exemplare ale aceluiasi exponat trage si tu concluziile.
    5 1
  • fraieri...
    poza este facuta langa muzeul bmw.m1 alb nu l am vazut in muzeu dar csl ul pot sa jur ca a fost expus. pacat de ele,acolo mai puteau fi vazute.ar trebui sa ia exenplu de la mercedes cu un muzeu de patru ori mai mare(si o istorie de asemenea).
    pentru carcotasi...sunt fan bmw
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru