BMW Seria 1, 3 şi 5 primesc pachetul M Performance la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.02.2012
BMW a anunţat că va expune la Salonul Auto de la Geneva gama de accesorii M Performance pentru modelele Seria 1, Seria 3 şi Seria 5.

Esential

200 de cai putere oferă versiunea 320d după instalarea kitului M Performance.

BMW va expune la Salonul Auto de la Geneva noua linie de accesorii M Performance, dedicată celor care vor să dea un aer sportiv modelelor Seria 1, Seria 3 şi Seria 5. Vedeta standului va fi însă, după cum puteţi intui, noul reprezentant bavarez al segmentului mediu, Seria 3 urmând să înglobeze mare parte din elementele disponibile în noua gamă.

Pentru a evidenţia cât mai bine modificările aduse, BMW a ales un exemplar de culoare albă, individualizat prin contrastul cu nuanţa de negru aplicată grilei, extensiei spoilerului şi fundalului blocurilor optice. Pachetul vizual este completat de două dungi de culoare neagră, care pleacă de pe capotă şi se opresc pe portbagaj, şi de jante speciale cu dimensiuni de 19, respectiv 20 de inch.

Modificările sunt disponibile şi pe celelalte culori existente în gama lui Seria 3, dar şi pe fraţii Seria 1 şi Seria 5. Alături de elementele estetice noi, divizia M a pregătit şi o serie de îmbunătăţiri pentru suspensii, motor şi chiar a găsit soluţii pentru reducerea masei totale.

Pentru Seria 1 şi Seria 3, BMW introduce şi un pachet de frânare nou, cu discuri ventilate de 370x30 mm pe faţă şi 345x25 mm pe spate.

Cei care au ales versiunea 320d a noului Seria 3, vor putea trece de la cei 184 de cai oferiţi standard, la 200 de cai şi 420 de Nm, disponibili de la 1750 rpm.

Plusul de putere este oferit de un intercooler nou şi de un sistem ECU recalibrat. Dacă emisiile şi consumul rămân neschimbate, trebuie să ştim că sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizează mai repede cu o secundă. Astfel de pachete destinate propulsoarelor vor fi disponibile în viitor şi pe versiunile benzină. 

via | autoblog

Comentarii (22)

  • grigore
    M...
    Ce sa faca cu el? :)
    13 1
  • Doamne cum arata seria 3.
    19 8
  • Arata toate intr-un mare fel. Oare cat costa fiecare fata de versiunea simpla ? Seria 3 chiar este tipator.
    11 5
  • cei mai
    mari tarani = cei cu reno
    taranii cu reno-uri si 100 de mii de greierasi dau negative, restul gandesc
    13 17
  • poza 8
    oare de ce au echipat masina cu display central daca nu au fost dotate cu i-drive........seria 1..........
    9 4
  • La seria 3 cu 16 CP in plus il face sa ajunga la suta cu 1 sec mai repede adica 6,5, TARE. Seria 3 cu pachetul asta arata al dracului de bine. Sa ma lamureasca si pe mine cineva. Exista seria 3 simplu cu cele 3 linii, Sport line, lux line si modern line apoi seria 3 cu pachet M, apoi seria 3 cu pachet M Performance cea din poza de sus(cresc CP si bla bla) si PROBABIL o sa faca si un seria 3 pentru linia BMW M GmbH lansata recent(cea cu motoare diesel puternice) si bine inteles puternicul M3.
    5 4
  • WT?
    1 9
  • @automarket
    De ce stergeti unele comentarii care nu contin cuvinte murdare si nici jignitoare la adresa altuia...o treaba foarte urata sincer...
    9 0
  • Alex Radoi
    Interiorul...
    Presurile alea cu rosu si "chestiile" de depozitare din spate arata ca niste accesorii din targul Vitan. Mai lipseste scrisul cu "TypeR" de pe ele. :)))))))))))))))))))))))))))))))) In rest, interiorul cu carbon si alcantara e foarte frumos, dar, bineinteles, fara acele accesorii absolut dezgustatoare.
    6 3
  • @john_range
    e veche problema......
    5 1
  • @tzenu_bmw
    Unde ai citit ca nu au i-drive ? Pune un link ceva.
    2 2
  • @@tzenu_bmw
    in poza 8.........este un seria 1 care este echipat cu un ecran 'i-drive' insa langa schimbatoru de viteze in locul controlerului i-drive avem un mic compartiment de 'maruntisuri' sau ce vrei sa bagi in el.....
    3 1
  • arata bine dar nu se ridica la inaltimea 3-arului actual. sincer e cam kitchos si in momentul asta ma gandesc ca c classe cu pachet amg line arata mult mai bine si mai serios. singurul care arata foarte bine e seria 5.o sa-mi iau multe manute rosii dar pe mine m-a dezamagit design-ul noului 3.
    4 6
  • @SABRE
    Fiecare cu gusturile sale. Parerea mea pana nu il vezi in realitate nu stii. Eu l-am vazut si chiar arata foarte bine. Cat despre pachetul M Performance ar vrea Mercedes C sa arate asa. Mai vezi odata M3 din imagine si M AMG, chiar si cu pachet M Performance arata mai bine ca C AMG dar cand o sa apara M3.
    2 2
  • Pt SABRE
    C 63 AMG desi nu concureaza la performante cu seria 3 pachet M Performance la design este mai naspa : http://www.automarket.ro/masini-noi/mercedes-benz/clasa-c-63-amg-1805/ . Iti plac ledurile de la bara de protectie sau ce ? Pana si la interior este mai frumos BMW-ul. Daca te referi la dungile de pe BMW cred ca poti sa-ti cumperi fara.
    4 1
  • TOT SABRE
    Pana si seria 3 cu pachet M mai simplu este mai frumos ca C AMG, : http://www.bmwblog.ro/2012/01/11/naias-2012-bmw-seria-3-f30-cu-pachetul-m-sport/
    1 2
  • Haideti gata, gata, e clar ca BMW a dat lovitura si cu 5-er si cu 3-er asadar pentru hateri, nu ramane decat sa va cumparati husa de la poza 19 sa o puneti pe gunoaiele de VW si Renault,Opel, Ford, de ce nu chiar si MB sau Audi.
    Nu mai vorbim de design, e clar ce gusturi au romanasii, odata ce Ford Focus iese nr 1 in ROmania!
    4 3
  • Sunt mai multe voturi pro sau contra, ceea ce inseamna ca foarte multi au ramas masca cand au vazut cel putin seria3 M Performance cat de bine arata si nu comenteaza ca nu prea au ce.
    1 2
  • DEPINDE DE GUSTURI
    mie unul bmw-ul mi se pare mai frumos decat s 4 sau a 4 s line dar nu mai atragator decat c 63 amg/amg si nici decat cts-v sau lexus is-f. nu e vorba ca sunt contra sau altceva.dar pur si simplu nu mi se pare cine stie ce fata de generatiile trecute .doar botul e foarte jmecher cu pachet m
    4 0
  • @Depinde de gusturi
    Parera mea au dat-o in bara cu AMG la design. Vezi imaginile pe acest site cu C AMG, pana la urma se vrea o sportiva nu plina de leduri bara fata. Seria 3 de mai sus chiar are un aer sportiv.
    0 3
  • Octavian
    Oh la la la la....racing stripes......:))
    0 2
  • DEPINDE DE GUSTURI
    CHIAR DEPINDE
    Mie unul mi se pare superb !

    http://www.automobilesreview.com/gallery/2012-mercedes-benz-c-63-amg-safety-car/2012-mercedes-benz-c-63-amg-safety-car-02.jpg

    http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2012-c63_amg/800x600/wallpaper_0c.htm

    http://mbworld.org/forums/attachments/c63-amg-w204/218268d1316140270-2012-c63-amg-pics-2011-09-10-17.36.39_resize.jpg

    http://www.carbuzz.com/news/2011/1/30/Official-2012-MBZ-C63-AMG-Sedan-and-Estate-7702290/
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru