BMW Seria 1 M modificat de Manhart Racing

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 28.08.2011
Germanii de la Manhart Racing au creat un kit de tuning pentru BMW Seria 1 M. Mulţumită acestuia, modelul bavarez dezvoltă 420 de cai, cu 80 de cai mai mult comparativ cu versiunea de serie.

Puţine case de tuning şi-au arătat până acum interesul pentru proaspătul BMW Seria 1 M. Una dintre acestea este Manhart Racing, o casă germană care a decis să creeze un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru mezinul Diviziei M.

La exterior, germanii au optat pentru câteva elemente grafice de culoare neagră, au adăugat un deflector de aer şi au înlocuit spoilerul faţă cu unul din fibră de carbon. Pentru ca ecuaţia să fie completă, nemţii au adăugat jante de 20 de inch din aluminiu şi au înlocuit suspensiile. La interior, Alcantara cu pielea naturală se îmbină perfect sub o serie de cusături de culoare portocalie.

Sub capota lui Seria 1 M regăsim propulsorul cu şase cilindri în linie de 3.0 litri capabil să producă 340 de cai la 5.900 rpm şi care dezvoltă un cuplu motor de 500 Nm la 1.500 rpm. Mulţumită înlocuirii sistemului de evacuare şi datorită resoftării unităţii ECU, creaţia celor de la Manhart Racing produce 420 cai, cu 80 de cai mai mult decât versiunea de serie oferită de bavarezi.

Mai mult decât atât, oficialii Manhart Racing au pus la dispoziţie şi un film cu noua lor creaţie.

Via | Manhart Racing

Comentarii (2)

  • ?
    frumoasa masina dar la pretul ei , NISSAN GT-R 52896 e
    Seria 1 M 53.568 e
    2 0
  • si cate seria 1 m s-au fabricat? intrebarea asta ti-ai pus-o?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru