VIDEO: Primul clip oficial al lui BMW Seria 1 M Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 09.07.2010
Kay Segler, şeful diviziei M de la BMW, a prezentat primul clip oficial al noului Seria 1 M Coupe. Acest model este cel mai mic şi mai ieftin M creat vreodată de BMW şi promite multe dacă judecăm declaraţiile şefului diviziei care l-a creat.

Comentarii (17)

  • ursu
    vine ursu 2, probabil peste 320cp, foarte bine!
    7 3
  • da..
    alte mizerie care nu o va cumpara mai nimeni..o sa vedem cate 1-2 pe an..dar ma rog..daca ei insista..
    0 18
  • fluence
    de ras cu lacrimi
    Pana sa ii ajunga pe cei de la Renault mai trebuie sa curga apa pe dunare. Idiferent cat se screm astia de la BMW sa scoata rival pentru Clio RS si Megan RS nu prea reusesc. Nici nu vorbesc de variantele CUP. Si nici nu au cum cand ei saracii au motoare de la Peugeot :)). Mai bine ar facea motorete/biciclete cum faceau odata ca inca nu prea au legatura cu masinile. Daca ar fi cumparatorii cu nitica minte la cap nu ar arunca mii de euro pe prostiile lor. Da ce sa faci marea majoritate a vesticilor sunt niset retardati cu scoala putina ( se vede rezultatul la olimpiade mondiale unde esticii sunt nr 1) si dau din snobizm si din plictiseala bani pe orice prostie cu "nume". Pentru cunoscatori 2 nume sunt de ajuns dci si tce restul mai apoi.
    2 19
  • @fluence
    sa vezi ce injuraturi iti iei in cateva ore..:)))
    10 0
  • AllanHeron
    Bmw , masina baiatului de cartier care se plimba cu faza lunga in timpul zilei sa impresioneze pitimpoancele.......Mai este pana Renault sau orice marca germana poate ajunge Jaguar sau alta marca britanica.Va recomand cu toata caldura decat un Bmw sau un Audi(defapt un Vw cu alte haine,nimica mai mult) sa va cumparati un Jaguar sau Lotus.Ati avut o zi frumoasa? Allan
    0 17
  • @allanheron
    un jaguar care de fapt e un TATA cu alte haine ahihihi :)), doar ca se strica
    6 2
  • @AllanHeron
    Napa
    Jaguar nu mai este ce a fost . Este fabricat de Tata Motors (indiei). Apreciez faptul ca a incercat sa se distanteze de Imaginea Veche , fata de Porsche care arata la fel de 40 de ani.
    3 2
  • @AllanHeron
    Napa
    Jaguar nu mai este ce a fost . Este fabricat de Tata Motors (indiei). Apreciez faptul ca a incercat sa se distanteze de Imaginea Veche , fata de Porsche care arata la fel de 40 de ani.
    2 2
  • @fluence
    Ai zis-o:)
    Am inteles, esti un dealer de Renault, colaborarea cu Peugeot este la motoare cu 4 cilindri, diesel, dar de la 6 cilndri in sus, inclusiv 6, nu mai are treaba Peugeot, plus ca si francezii au un motor pe benzina destul de sportiv facut in colaborare cu Bmw, oricum, esti char simpatic
    @kubica
    Cei care nu merita luati in seama
    10 0
  • @ fluence
    HA HA HA
    Mai bine Renault l-ar invinge pe VW Sciroco.
    1 1
  • Unde e domnul BMW sa faca ordine aici?
    probleme aici
    1 3
  • @Automarket
    A ajuns Automarket un fel de corcitura de informatii auto cu comentarii de scandal de telenovelisti habarnisti, departe de ce ar trebui sa vedem pe site-ul asta.
    7 0
  • mda
    atat va doresc sa icnercati un wrc sti din'96(se zice k e cel mai reusit model) 350cp si o sa uitati de bmw complet!!
    1 5
  • O sa apara si Dl. BMW , dar ma indoiesc de posibilitatea de a se putea face "ordine" in mintea unuia care zice RenaultSport>>>BMW M , sau Jaguar ( ex ford, actual TATA ) > BMW, Audi ... :)

    cat despre M1 asta mic... mai indoiesc ca va avea doar 320CP, sau p'acolo - trebuie sa luam in considerare cei 300 de cai ai lui 135i si printr-o deductie aproape logica ar trebui sa "aterizam" in zona a vre-o 400 de cai.
    6 1
  • M1
    La un singur lucru ma gandesc ca ma uit la clip si anume BMW E30 M3.M-as bucura sa se ridice la nivelul lui si chiar sa-l depaseasca.

    @fluence: am condus multe modele sport Renault, inclusiv Williams, cred ca sunt in masura sa spun ca Renault nu are nici o treaba cu BMW, iar tu vorbesti avioane.Tu din pacate ai impresia ca inginerii BMW stau si se framanta cum sa depaseasca ei un RS si nu reusesc nici cum.Serios?Asta nu stiam.Cum nu stiam ca sub capota de BMW maraie un Peugeot.Stiam ca roadele colaborarii dintre ce doi constructori se afla doar sub capotele modelelor Mini, in rest Peugeot nu are treaba cu BMW, am stat 6 ore documentandu-ma pentru o alta discutie pe tema asta tot aici, nu stau sa caut din nou link-urile, nici nu are rost, te las sa traiesti cu gandurile tale.

    Apreciez ce face Renault Sport dar e cale lunga pana la ce face BMW cum e de la BMW la Ferrari.
    5 1
  • o da
    daca m1 asta se bate cu clio rs, sau ORICARE M se bate cu vreun reno sport fie el si cup inseamna ca s`a intors lumea cu curu pe dos ca sa zic asa...
    sa fim seriosi si realisti, nu exista comparatie. renault (masina de oameni normali ) - bmw (clasa premium).
    5 0
  • bmw
    renault e o firma de cutii de conserve si piese scumpe si strcaciose , Bmw m1 o sa fie o masina foarte tare la marimea ei si un motor pe cinste , o sa fie mai apreciat ca m3 . Astia care nu au avut un bmw nu stiu ce e masina asta .
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru