VIDEO: Viitorul BMW Seria 1 M, spionat indeaproape

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.01.2010
Imaginile urmatoare reusesc sa surprinda indeaproape testele de iarna ale viitorului BMW Seria 1 M. Filmul reuseste sa inregistreze si sunetul "nervos" al modelului german.

Comentarii (8)

  • pazea audi
    AUZITI CUM RAGE CA UN LEU IN CUSCA ,GATA SA SE DEZLANTUIE PE SOSEA
    12 8
  • BMW
    Foarte tare . Ma bucur ca cei de la divizia M nu stau degeaba . Mai lipseste seria 7 M si seria 5 M asta noul .
    4 4
  • ..........
    BMW M-POWER
    ar dori multi posesori de masini, sa aiba acest mirific sound,in special cei de la "rivala audi".si acum fetili la vot palalila
    11 3
  • andrei
    BMW
    seria 1 e unun dintre cele mai frumoase modele de pe piata
    si unde mai pui ca va veni si cu un pachet M.
    bravo nemtilor, bv BMW
    3 3
  • Lucica
    M
    Simplu:cel mai bun.Sunetul este fantastic.Nu se compara cu nimic.Dar totusi,un sti cu toba modificata sau o Godzilla suna mai infricosator.Scuze,a fost o gluma.Una adevarata,nu numai gluma,dar si sunetul.
    Acum saritzi pe mine!
    2 4
  • frumosul seria 1nu.
    bmw a reusit sa faca fani din cei mai infocati, care vad frumusete extraordinara si intr-o piulita fabricata de BMW, sau mai stiu eu ce mecanism. sa spui ca seria 1 este unul din cele mai frumoase modele de pe piata este o jignire adusa termenului de design. seria 1 e URAT! ca are motoare bune, jos palaria, dar de frumos.. aici nu ati nimerit-o. numai bine si mai uitati-va si'n prejur.
    1 5
  • ......
    M-POWER
    MAI BOBO.asta inseamna sa fii fan infocat,sa-ti placa si piulita pe care o produce masina ta de suflet. adica BMW.ai ceva impotriva?
    6 2
  • ...
    "FANI INFOCATI CARE SUNTETI" trebuie sa recunosc ca si mie imi place faorte mult BMW-urile in special 320D ( ca si paranteza). Nu sunt foarte frumoase insa sunt al drac de bune comparate cu alte masini de serie. Dupa parerea mea sunt cele mai bune (raport calitate pret) si au matoare mai bune decat Mercedes. Mai interesativa
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru