BMW Seria 3 Coupe, 30 de exemplare speciale pentru SUA

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.06.2010
BMW a pregătit 30 de unităţi speciale M3 Coupe pentru clienţii săi americani. Exemplarele vin cu o culoare de caroserie specială, cu o tapiţerie în două nuanţe şi cu o transmisie automată.

Esential

30 de exemplare ale versiunii speciale a pregătit BMW pentru piaţa din SUA.

BMW a lansat pe piaţa din Statele Unite o versiune extrem de exclusivistă a actualului M3 Coupe. Modelul de performanţă vine cu o serie de personalizări estetice şi promite doar 30 de exemplare pentru pasionaţi.

Exteriorul primeşte o culoare specială, un gri Frozen, o suspensie care coboară garda la sol cu 10 mm şi un set de jante de 19 inch din aliaj. Interiorul vine personalizat cu o tapiţerie din piele bi-coloră, în nuanţele roşu şi negru, care se asortează perfect cu inserţii împrumutate de la pachetul european Competition, lansat în această primăvară de BMW.

Coupe-ul beneficiază de acelaşi motor V8, însă primeşte o cutie automată M DCT, care îmbunătăţeşte sprintul de la 0 la 100 de km/h. Astfel, comparativ cu o versiune echipată cu cutie manuală, M3 Coupe M DCT accelerează până la 100 km/h în 4.5 secunde, cu 0.2 secunde mai repede.

Cei 30 de clienţi americani îşi vor putea primi maşina chiar la sfârşitul lunii, fiecare dintre ei urmând să beneficieze şi de o zi de instruire în cadrul şcolii BMW Performance Driving, din Spartanburg, California.

via | BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru