BMW Seria 3 Winter Concept. Sa vina iarna!

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.01.2009
Pentru cei care prima zapada este un motiv serios de ingrijorare, BMW Seria 3 Winter Concept ar putea fi rezolvarea problemei.

Esential

199 de cai putere dezvolta BMW Seria 3 Winter Concept.

Anotimpul alb se pare ca este o sursa inspirativa chiar si pentru casele de tuning. Specialistii de la Miranda Series au dat nastere unei editii speciale de iarna a modelului BMW Seria 3. Botezata Winter Concept, creatia tunerilor are la baza versiunea 320d, echipata cu motor diesel de 2.0 litri.

Dupa recalibrarea sistemului ECU, care primeste si garantie 12 luni, motorul diesel livreaza 199 de cai putere si un cuplu de 415 Nm. Tot la capitolul modificari mecanice merita sa enuntam si suspensia ajustabila Eibach Pro-Street-S, montata pe exemplarul bavarez, suspensie pe care tunerii percep 1700 de euro.

Pentru ca aderenta este cuvantul cheie la o editie de iarna, Miranda a incaltat Winter Concept cu jante din aliaj Schmidt Revolution si cauciucuri de iarna Dunlop. Jantele speciale gazduiesc discuri perforate si etriere cu 6 pistoane.

Pretul fixat pentru intreg pachetul de personalizare Winter Concept a fost fixat la 13.544 de euro, dar accesoriile pot fi bineinteles comandate si separat.

via | ZerCustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru