BMW Seria 5 GT si X1 vor debuta la sfarsitul anului

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.05.2009
BMW a anuntat astazi oficial ca versiunile de productie ale modelelor Seria 5 GT si X1 vor debuta oficial pe piata la sfarsitul acestui an.

BMW a publicat astazi rezultatele financiare inregistrate in primul trimestru al acestui an si odata cu acestea a dezvaluit si informatii pretioase despre doua dintre viitoarele sale modele.

Versiunea de serie a conceptului X1, prezentat in toamna anului trecut la Salonul de la Frankfurt, va sosi la finele acestui an. Se pare ca BMW se apropie de finalizarea modelului, dovada fiind ultimele poze spion care au surprins viitorul X1 in timpul filmarilor unui video de prezentare.

Alaturi de X1, cealalta mare noutate pe care BMW le-o pregateste fanilor sai este dezvaluirea unei versiuni de productie a conceptului Seria 5 GT, prezentat in primavara acestui an la Salonul Auto de la Geneva. Ramane de vazut daca cei doi reprezentanti ai brandului bavarez vor reusi sa relanseze vanzarile constructorului german in aceasta perioada de criza.

via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru