BMW Seria 6 Lumma Design: albul inca se poarta

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 23.07.2008
Casa germana de tuning Lumma Design a pregatit un kit exterior pentru noul BMW Seria 6.

Tunerii germani de la Lumma Design nu au timp sa se plictiseasca, elaborand frecvent noi kit-uri aerodinamice pentru modelele BMW. Cea mai noua realizare este un nou pachet pentru actuala Serie 6, care imprumuta o serie de linii de la mai vechiul kit gandit de Lumma pentru M6.

Multumita noilor accesorii montate pe caroseria standard, noul Seria 6 reuseste sa egaleze si chiar sa depaseasca in agresivitate kit-ul de fabrica al diviziei M. Pachetul exterior include un spoiler frontal redesenat, o extensie si un deflector pentru spoilerul spate, praguri laterale si un eleron montat pe portbagaj.

Lumma a umblat si la suspensia de serie, pe care a inlocuit-o cu una mai ferma, care coboara si garda la sol cu 35 mm. Mecanicii nu puteau lasa neatins nici motorul, care, pe langa modificarile vizuale, carcasa din carbon si accente rosii, primeste si un ECU recalibrat si o evacuare noua, sportiva.

via | MotorAuthority

Comentarii (4)

  • da se mai poarta
    doar la manelisti
    0 0
  • cozappz
    inca se mai poarta
    si la cocalari.
    0 0
  • Seria 6
    Ce ati vrea voi sa va privesca vecinii cand va da-ti jos dintr-un seria 6 de asta la scara si cu geamurile lasate si manelele in blana ? Nu suna bine? Ia mai ganditi-va !
    0 0
  • Exatct
    E modelul manelarului!Sta in garsoniera sau mai rau in chirie ,face o hecareala ceva si se arunca la masin!Eu am conac urban de patrimoniu si nu mi-am cumparat masini de fitze!Can am nevoie de viteza sa ajung repede undeva o sa cumpar elicopter!Robinson R22!Sa vad cine ma face?Un m6?E 200 de mii euro eliocopteru!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru