BMW Seria 6 reinterpretat in Lituania

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 21.05.2008
Seria 6 primeste o noua infatisarea din partea unor lituanieni care s-au decis sa modifice designul coupe-ului.

Esential

26 inch este marimea diametrala a jantelor utilizate pe BMW Seria 6 preparat de lituanieni.

Un BMW Seria 6 modificat a fost surprins undeva in Lituania. Noul design atractiv a atras atentia multora, transformand elegantul Seria 6 intr-un coupe agresiv. Ineditul BMW pare sa fie opera unui garaj de tuning lituanian care are deja in plan pregatirea unui alt proiect: Mercedes CL.

Rotile de dimensiuni mari se pare ca sunt un element specific al tunerilor lituanieni care au lucrat la BMW Seria 6, dar si la Mercedes CL aflat inca in stadiu de proiect. Designul impresionant conceput de baltici este completat de un set de jante de 26 inch din aliaj, echipate cu pneuri cu dimensiunile 305/30 R26.

 Bosajele Seriei 6 au fost redesenate pentru a ingloba rotile gigantice in noua linie a caroseriei. De asemenea, noul aspect al portbagajului imprumuta parca designul de la BMW Z4, care impreuna cu celelalte elemente aerodinamice noi ale masinii alcatuiesc un kit de caroserie complet nou pentru BMW Seria 6. Interiorul coupe-ului a fost restilizat cu materiale de inalta calitate provenite din Suedia.

Via | Carscoop

Taguri: BMW, Seria 6, Z4

Comentarii (5)

  • :))
    "BMW Seria 6 reinterpretat in Lituania" sau "Cum sa iti bati joc de o masina"
    0 1
  • Anonymus
    :-O
    Masina nu poate fi catalogata ca fiind urata, dar jentile alea, sunt mult prea mari pt o masina de marimea Seriei 6. De 26" de abia daca vezi pe H2.
    0 0
  • crescatori de capre
    Lituanienii ar trebuii sa faca tunning la coarnele caprelor, nu sa dea forma de barca la un BMW.
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Ha ha ha =)) FUTEMASH IN SUPITA MEA b-(
    BAAAIIII EJ NEBUN ??? asa masina ? =)) aia cre ca nu mai poa sa dea cu scartz :)) da e urata cu spume ... si interioru e crima ... spartan asa .. de aro 10 =))
    0 0
  • nu mai mancati cacat k BMW-ul e superb
    in schimb mertzanul ala e de kkt.....e bataie de joc....dar BMW-ul e fffff smecher
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru