BMW va prezenta un supercar ecologic la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 31.07.2009
Producatorul german BMW va dezvalui conceptul unui supercar ecologic la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul model va intruchipa filozofia EfficientDynamics chiar si in cele mai mici detalii.

Oficialii BMW au anuntat ca vor prezenta conceptul unui supercar ecologic in cadrul editiei 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt. Potrivit bavarezilor, noul model este solutia BMW pentru problemele legate de emisiile de CO2 ale automobilelor. Supercarul ecologic de la BMW va fi produs din materiale usoare, care pot fi reciclate usor, pentru a asigura un impact cat mai scazut asupra mediului.

Motorizarea noului supercar ecologic de la BMW nu a fost inca anuntata, ceea ce duce la numeroase speculatii in acest sens. Exista posibilitatea ca acest supercar ecologic sa fie un hibrid, dar BMW ar putea crea chiar un vehicul electric pentru a rivaliza noul SLS AMG eDrive si un eventual R8 electric. Singurul lucru confirmat de BMW in aceasta privinta este faptul ca noul supercar ecologic va reprezenta viziunea EfficientDynamics atat in privinta trenului de rulare, cat si in cazul materialelor folosite.

Via | GermanCarScene

Comentarii (1)

  • andrei
    BMW
    bmw tot bmw ramane, chiar daca nu va fi electric sau 100% hybrid tot va avea succes.
    sa speram ca vor continua cu design'ul de la seria 6 si nu'l vor lasa balta
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru