Bugatti Veyron decapotabil, accident serios în Franţa

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.03.2011
Un elveţian, posesor al unui Bugatti Veyron Grand Sport, şi-a avariat grav supercarul după ce a lovit poarta vilei sale din sudul Franţei.

La numai o zi după ce vă anunţam că proprietarul unui Bugatti Veyron cere 1.5 milioane de dolari pe exemplarul său, avariat serios după ce a ajuns în apă, revenim cu o nouă ştire despre supercarul absolut al grupului VAG.

De această dată, ştirea are în prim plan un exemplar decapotabil al modelului, exclusivistul Veyron Grand Sport. Modelul a fost avariat serios în celebra staţiune franceză Saint Tropez. Potrivit primelor informaţii oferite de organele legii, proprietarul şi-a distrus maşina după ce a lovit chiar poarta vilei sale de pe Coasta de Azur.

Şi pentru ca accidentul să devină şi mai dramatic, potrivit unor surse neoficiale, exemplarul Veyron Grand Sport ar fi chiar cel nu indicativul 001 din cele 150 de unităţi propuse pentru producţie. Proprietarul, un elveţian, se pare că a scăpat fără a fi rănit.

via | motorauthority

Comentarii (4)

  • Haha!
    6 5
  • opinie
    masina e buna,dar cred ca nu merita asa bani colosali(1,5$)
    10 6
  • cineva
    @adas
    masina e foarte buna, la cat si cum se lucreaza pe ea merita banii
    din pacate, nu merita asa proprietari

    idiotul a dat in poarta casei, :))
    8 9
  • Capra
    ...sa moara si capra vecinului :))
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru