Cadillac Escalade Platinum, editie de lux

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.11.2007
Cadillac a dezvaluit o editie speciala de lux a SUV-ului Escalade, botezata Platinum.

Esential

403 cai putere are noul Cadillac Escalade Platinum
22 de inch este dimensiunea jantelor lui Escalade Platinum

Dupa ce ieri Cadillac a prezentat publicului primul sau hibrid, brandul american de lux revine in atentia mass-media cu o noua premiera. SUV-ul Escalade este ultimul model din gama Cadillac care va primi un pachet Platinum, caracterizat in primul rand de finisaje interioare unice.

Editia speciala Platinum va intra in vanzare in primavara anului viitor si va avea la baza versiunea cu ampatament marit Escalade ESV. La exterior schimbarile notabile sunt blocurile optice de tipul LED si jantele de 22 de inch in timp ce la interior, panoul central, consola centrala si panourile usilor sunt imbracate in piele Aniline si cusute de mana. Luxul interior este sporit de volanul si scaunele incalzite precum si de compartimentul special de racire al paharelor.

Puterea este asigurata de un propulsor V8 de 6.2 litri care dezvolta 403 cai si un cuplu motor de 565 Nm. Motorul este construit din aluminiu si foloseste o tehnologie VVT pentru valvele variabile. Bagajul de putere este transmis ambelor axe prin intermediul unei cutii automate cu sase trepte.

Suspensia este asigurata de tehnologia Magnetic Ride Control (MRC).

Comentarii (7)

  • deminij
    un mare fas@!!!
    0 0
  • Marius
    mare si atat
    la motor de monstru putere de pitic l-as pune la un duel cu un ML 63 AMG sa-l vad atunci nu mai vorbesc de Brabus!
    0 0
  • Hunter
    ML 63 AMG...ce sa zic...un Escalade nu il iei sa alergi cu el...il ai sa iesi la o plimbare si sa te dai gangsta; pentru ca doar asa poti spera la un consum cat de cat decent (daca se poate vorbi de consum la un model de genu asta :P)
    0 0
  • :)))))) CE PENAL
    Americanii fac masini doar pentru confortu lor. Si toti cei ce vrei sa fiti "gangsta", luati-va role :))))) In bucuresti poti sa ai orice masina ca oricum stai pe loc, asa ca eu va salut din 407-lele meu ! Bye
    0 1
  • super !
    CEL MAI TARE SUV !
    1 0
  • MateiS
    Escalade...
    Ma gandesc tot mai des sa-mi iau un autobuz, ca sa moara dusmanii care se da cu Escalade-le!!!=))
    0 1
  • AndreiRN
    Invidia
    Struguri sunt acri pt multi si se reflecta in gandirea lor.
    Escalade cu motorul mare si putere putina va rula 400000 km cel putin fara probleme in comparatie cu cele comparabile europene (nu exista) care au putere multa din turati mari si consum mare si motoare care mor la 100000km.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru