Caractere a creat un kit de tuning pentru Audi Q7 facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.09.2009
Caractere a creat un pachet estetic pentru noul Audi Q7 facelift. Kit-ul de tuning poate fi montat fara modificari si pe prima generatie a lui Audi Q7.

Tunerii de la Caractere au creat un pachet de tuning pentru noul Audi Q7 facelift. Mai mult de atat, kit-ul se potriveste si pe versiunea pre-facelift a lui Q7, cu exceptia grilei fata. Astfel, proprietarii primei generatii de Q7 pot opta pentru un pachet de tuning care sa le confere un aspect proaspat, pe cand proprietarii noului Q7 facelift pot alege un kit de tuning care sa ii diferentieze de ceilalti.

Pachetul Caractere pentru Audi Q7 consta intr-un set de bare de protectie fata si spate, care includ toate elementele standard ale modelului din Ingolstadt. Mai exact, cei de la Caractere nu au eliminat proiectoarele standard ale lui Q7 sau sistemul PDC sau sistemul de spalare al farurilor. Bara din spate a lui Q7 este disponibila si in versiunea pentru modelele echipate cu carlig de remorcare, iar partea din spate a acestui model este completata de un spoiler de luneta.

Bosajele aripilor vor fi umflate prin intermediul unui set de extensii pentru aripi, care le vor conferi noilor jante CW1 un aspect deosebit atunci cand sunt "purtate" de Audi Q7 facelift. Jantele Caractere CW1 sunt fabricate din aliaj usor si sunt disponibile pe dimensiunile de 20 si 22 inch.

Pretul noului pachet de tuning pentru Audi Q7 facelift nu a fost inca anuntat, iar tunerii de la Caractere nu au creat inca un pachet pentru interior sau motor.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (1)

  • Very nice.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru