Carlsson a prezentat primele imagini cu kit-ul sau pentru E-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 29.04.2009
Tunerul german Carlsson si-a prezentat pachetul de tuning pentru Mercedes E-Klasse inaintea dezvaluirii de la Salonul de Tuning de la Bodensee.

Dupa cum stiti, tunerul Carlsson va prezenta programul sau de tuning pentru Mercedes-Benz E-Klasse W212 la Salonul de Tuning de la Bodensee. Tunerii germani reusisera sa prezinte o singura imagine cu noul E-Klasse, insa astazi stam in fata unei galerii complete si a unor informatii oficiale.

Pachetul aerodinamic este fabricat din PUR-RIM(poliuretan), acest material fiind ales datorita greutatii sale reduse. Modificarile incep prin adaugarea unor lumini de pozitie cu LED-uri, a unei grile fata construite dintr-o plasa din otel inoxidabil, plus includerea in pachet a unei buze inferioare pentru bara fata.

Profilul acestui model este caracterizat de noile praguri laterale care subliniaza designul lui E-Klasse. Posteriorul lui E-Klasse by Carlsson iese in evidenta printr-un difuzor de aer integrat care incadreaza doua evacuari din otel inoxidabil si printr-un spoiler spate discret. Farurile lui E-Klasse beneficiaza de tehnologie xenon si sunt auto-ajustabile. Interiorul lui E-Klasse a primit pedale de aluminiu si covorase noi si o tapiterie realizata din piele clasica si Alcantara. Presurile au un logo Carlsson iluminat cu alb, iar incuietorile usilor sunt fabricate din aluminiu.

Mercedes E-Klasse a primit o suspensie C-Tronic care poate micsora garda la sol cu 42 milimetri. Acest sistem se poate adapta singur in functie de conditiile de drum intalnite si de viteza cu care sunt abordate virajele.

Setarile suspensiei sunt facute astfel incat modelul sa ofere o combinatie potrivita de confort si sportivitate.

Pe langa acesta suspensie sport, E-Klasse a primit si un set de jante de 20 inch. Motorizarile lui E-Klasse au fost imbunatatite pentru a fi in ton cu aspectul sportiv al acestui model. Modelul E250 CDI va primi un plus de 40 CP, urcand puterea disponibila la 244 CP, pe cand modelul E350 CDI va primi 46 CP, ajungand la o putere totala de 277 CP. Modelul E500 va primi un plus de 55 CP, totalizand o putere de 443 CP.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru