Cea de-a treia generatie a lui Toyota Prius a primit un kit de tuning

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.09.2009
Clientii celei de-a treia generatie a lui Toyota Prius au de unde alege atunci cand se hotarasc sa modifice hibridul japonez. Tunerii de la TommyKaira au creat un kit estetic pentru acesta, care prezinta un aspect extrem de agresiv.

Noul Toyota Prius a primit din nou atentie din partea tunerilor, de data aceasta fiind vorba de japonezii de la TommyKaira, care au dezvoltat un kit estetic extrem de agresiv. Alaturi de acest pachet estetic, hibridul japonez a primit o evacuare sport dubla, cu patru tevi si doua seturi de jante de aliaj.

Pachetul estetic include o noua bara fata, un set de praguri laterale, grila fata modificata si un sort pentru bara din spate care include un difuzor de aer din carbon. Anumite elemente ale acestui pachet de tuning sunt fabricate din fibra de carbon, iar japonezii de la Tommy Kaira promit ca vor introduce una dintre aceste propuneri in productia de serie. Pentru moment, doar sistemul de evacuare cu doua finale este disponibil pentru comanda pe piata din Japonia.

Tuningul pentru Toyota Prius nu s-a terminat aici, cei de la TommyKaira oferind un kit de reducere a garzii la sol, alaturi de un set de cauciucuri de 215/40/ R18 care sa imbrace jantele de 18 inch din aliaj usor. La fel ca ceilalti tuneri care au modificat modelul Prius, cei de la TommyKaira au preferat sa nu se amestece cu trenul de rulare hibrid sau cu motorul pe benzina al acestui model, asa ca puterea motorului si cuplul au ramas neschimbate.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Un kit fara rost
    Adica iti cumperi Prius si dupa te straduiesti sa il faci sa para agresiv? Poate il si forjezi dupa :D
    2 0
  • ZZ-2
    wow... nu am mai auzit de mult de cei de la TommyKaira. E bine sa vad ca primesc atentie si in afara insulelor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru