Chinezii mai pregatesc un concept pentru britanici: MG6

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.04.2009
Chinezii de la SAIC vor prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul MG6, un hatchback care va da nastere unui nou model in gama fostei marci britanice.

Ieri va anuntam ca chinezii de la SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) pregatesc un nou concept in gama Roewe, derivatul asiatic al vehchiului brand britanic Rover. Astazi revenim cu vesti proaspete tot din partea celor de la SAIC care pregatesc revitalizarea unui alt brand britanic de nisa: MG.

Chinezii vor dezvalui un concept botezat MG6 dezvoltat pe platforma unui model deja existent pe piata, Roewe 550. Conceptul va debuta live in cadrul Salonului Auto de la Shanghai si va sta la baza unui nou membru al gamei MG, care pana in prezent nu oferea decat roadsterul TF.

Liniile de design tradeaza silueta unui hatchback cu cinci usi desi fluiditatea aminteste de trasaturile unui coupe cu patru usi. Partea frontala este dominata de linii agresive, continuate in partea laterala si posterioara. Prizele de aer largi ale spoilerului frontal, bosajele generoase si unghiurile blocurilor optice reusesc sa imprime o sportivitate pronuntata conceptului.

Momentan nu se cunosc prea multe informatii despre MG6 insa este foarte probabil ca prototipul ce va fi expus la Shanghai sa fie propulsat de un motor pe benzina, cu patru cilindri, supraalimentat de 1.8 litri, imprumutat si el de la Roewe 550.

Chinezii se vor grabi probabil sa dea nastere unei versiuni de productie pentru a imbogati gama MG in aceste vremuri de criza.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru